Hydrafacial

De populairste “facial” voor haar & hem! Uw huid opfrissen op een natuurlijke, snelle en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode hydradermabrasie met het gepatenteerde Hydrafacial apparaat is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.
 
Wat is het?
HydraFacial is een niet-invasieve, niet chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft, zonder een oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft direct een zichtbaar resultaat. De HydraFacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van de speciale hydra peel tips, die zorgen voor het insluizen van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect nog eens versterkt. De behandeling voelt aan als een stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen & onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de hydra peel tip het vuil van en uit de huid (ideaal bij comedonen).
 
Is HydraFacial geschikt voor mijn huid?
De HydraFacial kan toegepast worden bij vrijwel alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoeligste. En dit het hele jaar door. HydraFacial is ook geliefd bij de mannen! Deze topbehandeling mag eigenlijk niet missen in uw huidverzorging als u bewust kiest voor een gezonde en stralende huid. Het reinigt diep, maar hydrateert ook tegelijkertijd. Een unieke combinatie, die zorgt voor een huid om trots op te zijn. Tijdens de behandeling passen we de peeling sterkte en boosters aan, aan jouw unieke huidconditie of huidbehoeften tijdens de behandeling. Bij botox & fillers kan de HydraFacial probleemloos worden toegepast na 14 dagen.
 
Contra-indicaties en voorbereiding
De contra-indicaties voor een HydraFacial zijn: zwangerschap, borstvoeding, zon verbranding, infecties, koortslip, auto-immuunziekte, huid verdunnende medicatie en medicijnen met isotretinoïne (roaccutane).
 
Ultieme huidverbetering en anti-ageing
De HydraFacial is een luxe huid verbeterende en -verjongende behandeling. Het is de ultieme manier om uw huid gezond te houden. Het is bovendien geschikt voor alle huidtypen en zeer effectief voor het verminderen van:
- Fijne lijntjes
- Rimpels
- Pigmentvlekken
- Doffe teint
- Verslapte huid
- Droge huid
- Zonschade
- Acne en acne littekens
- Grove huidstructuur
 
Direct én langdurig genieten van uw droomhuid
Zodra u uit de behandelstoel van Huidgericht opstaat, kunt u meteen genieten van een prachtig stralende huid. De behandeling is geheel pijnloos en er is geen hersteltijd. Na afloop kunt u gewoon make-up aanbrengen en uw activiteiten hervatten. De glow houdt een week aan, maar het huidverjongend effect werkt langer door. U kunt deze resultaten verlengen met verzorgingsproducten voor thuis. Om het glow- & wow-effect van de HydraFacial te behouden, raden we een maandelijkse behandeling.
 
Wat wordt aanbevolen?
Hydrafacial behoort tot de meest favoriete huidbehandelingen wereldwijd. Een 4-wekelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor een zichtbaar stralende huid. Verdere 4-wekelijkse Hydrafacial behandeling wordt aanbevolen om de resultaten te behouden.
 

 

 

Wat doen HydraFacial Boosters?
HydraFacial Boosters (serums) richten zich op uw huidproblemen zoals UV-schade, black- en whiteheads, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige veroudering lijntjes en rimpels. Het is niet zomaar een snelle herstellende behandeling. HydraFacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Dermabuilder anti-rimpel
Een Mix van collageen stimulerende peptides, helpt fijne expressielijnen te verminderen. Verhoogt de elasticiteit van de huid, botox-like effect op een zone naar keuze. 

Britenol
Vermindert pigmentvlekken, doelgerichte verbleking van de huid plaatselijk.

ReGen GF
Het revolutionaire M-007 transporttechnologie versterkt de behandeling, doordat ze de doorlaatbaarheid van de huid verbeteren, diepere en efficiëntere opname. De peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren, fijne lijntjes en rimpels.

Dr. Nassif MD
Een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, beschermt en herstelt volume dankzij de hoge dosissen hyaluronzuur en betaïne. Ideaal bij een beschadigde vochtarme huid.

Circadia Chrono-peptide
Geeft energie aan een vermoeide huid, vermindert tevens fijne lijntjes en rimpels. 

Circadia Protec-Plus
Vermindert zichtbare tekenen van roodheid. 

 

Wat is de HydraFacial LED lichttherapie?
Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand, door het stimuleren van de fibroblasten, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.  Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering .

Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die last hebben van een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Tarieven? Voor alle tarieven, klik hier.