Hydrafacial

HydraFacial is de populairste “facial” voor haar en hem!

Uw huid opfrissen op een natuurlijke, snelle en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode hydradermabrasie met het gepatenteerde Hydrafacial apparaat is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is een niet-invasieve, niet chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft, zonder een oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft direct een zichtbaar resultaat.

Afspraak maken

Een HydraFacial voor ultieme huidverbertering en anti-ageing 

De HydraFacial is een luxe huid verbeterende en -verjongende behandeling. Het is de ultieme manier om uw huid gezond te houden. Het is bovendien geschikt voor alle huidtypen en zeer effectief.

HydraFacial stappenplan

Voor elke stap van de HydraFacial hebben we een andere tip. Voor sommige stappen hebben we zelfs verschillende tips, afhankelijk van het huidtype wordt er eentje gekozen. Hierdoor zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos. 

  1. Tijdens de exfoliatiefase van de HydraFacial kiezen we uit de blauwe, oranje of paarse tips. Blauw is onze universele tip, ideaal voor alle huidtypes, terwijl oranje en paarse tips wat intensiever zijn en geschikt voor de vettere, verstopte huid.
  2. De groenblauwe tip heeft een spiraalvormig ontwerp en wordt gebruikt om talg en mee-eters uit de poriën te halen.
  3. We ronden de behandeling af met de doorzichtige tip waar serums, antioxidanten en hydraterende ingrediënten in de huid worden gesluisd. Ook weer alleen aangepast aan de behoefte van de huid. 


Bekijk tarieven


Het resultaat van een HydraFacial

Zodra u uit de behandelstoel van Huidgericht opstaat, kunt u meteen genieten van een prachtig stralende huid. De behandeling is geheel pijnloos en er is geen hersteltijd. Na afloop kunt u gewoon make-up aanbrengen en uw activiteiten hervatten. De glow houdt een week aan, maar het huidverjongend effect werkt langer door. U kunt deze resultaten verlengen met verzorgingsproducten voor thuis. Om het glow- & wow-effect van de HydraFacial te behouden, raden we een maandelijkse behandeling.

Veelgestelde vragen

De HydraFacial kan toegepast worden bij vrijwel alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoeligste. En dit het hele jaar door. HydraFacial is ook geliefd bij de mannen! Deze topbehandeling mag eigenlijk niet missen in uw huidverzorging als u bewust kiest voor een gezonde en stralende huid. Het reinigt diep, maar hydrateert ook tegelijkertijd. Een unieke combinatie, die zorgt voor een huid om trots op te zijn. Tijdens de behandeling passen we de peeling sterkte en boosters aan, aan jouw unieke huidconditie of huidbehoeften tijdens de behandeling. Bij botox & fillers kan de HydraFacial probleemloos worden toegepast na 14 dagen

De HydraFacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van de speciale hydra peel tips, die zorgen voor het insluizen van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect nog eens versterkt. De behandeling voelt aan als een stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen & onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de hydra peel tip het vuil van en uit de huid (ideaal bij comedonen).

De contra-indicaties voor een HydraFacial zijn: zwangerschap, borstvoeding, zon verbranding, infecties, koortslip, auto-immuunziekte, huid verdunnende medicatie en medicijnen met isotretinoïne (roaccutane).

Hydrafacial behoort tot de meest favoriete huidbehandelingen wereldwijd. Een 4-wekelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor een zichtbaar stralende huid. Verdere 4-wekelijkse Hydrafacial behandeling wordt aanbevolen om de resultaten te behouden.

Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand, door het stimuleren van de fibroblasten, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering . Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die last hebben van een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.


Afspraak maken

Wil je direct jouw behandeling plannen?

Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.

Of neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden