• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • BOEK NU!

  Behandelingen bij de schoonheidsspecialist kun je gemakkelijk en snel via ons boekingssysteem geboekt worden. Let op; huidtherapeutische consulten zijn niet online boekbaar. -> 073-7113193 of info@huidgericht.nl

  Maak afspraak
 • ACNE BEHANDELEN

  Heb je (nog steeds) last van onzuiverheden? Klik op onderstaande groene knop 'Acnetherapie' voor meer informatie en de vele mogelijkheden.

  Acne therapie
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC
Locatie Heesch
:
Cereslaan 2n, 5384 VT
 
Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Elektrische epilatie - Definitief Ontharen (Diode laser) - Huidverbetering - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtherapie - Peeling - Steunkousen aanmeten.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

jun 26, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Heb jij de zomer al in je bol? Wij wel. Natuurlijk waarschuwen wij jullie dagelijks voor de gevaren van de zon maar laten we eerlijk zijn, ook wij vinden de zon heerlijk. Ga wel verantwoord naar buiten, gebruik een anti-oxidant en zonnebrand. Draag daarnaast eventueel een hoed of pet en blijf uit de zon tussen 11:00 en 15:00. Verder zeggen wij, lekker genieten. 

Wij hebben voor jou de perfecte zomerbehandeling samengesteld!
Benieuwd wat dat is? 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

apr 20, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Dat moeders superpower hebben weet natuurlijk iedereen. Maar om deze power te houden is het belangrijk dat ook moeders af en toe even opladen. Dat kan bij ons.   

Wij hebben een perfect verwen arrangement samengesteld van 75 minuten. Een heerlijk cadeau voor jouw moeder met moederdag.
 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

apr 19, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Bij Huidgericht heb ik veel verschillende behandelingen gezien en uitgevoerd, wat ik een groot pluspunt vond aan deze stage. Van acné tot oedeem en van laseren tot peelings: Ik heb alles voorbij zien komen en hier veel van mogen leren. Ilona en Irene zijn echte vakvrouwen die met veel passie hun beroep uitoefenen en ze hebben mij erg goed begeleidt. Beiden waren ze erg begaan met mijn stageproces, net zoals ze begaan zijn met hun patiënten.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.