• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • OOK 'S AVONDS OPEN

  Ook in de Avonden en op Zaterdagen geopend. Gesloten: dinsdag & zondag. Klik op onderstaande groene knop 'Openingstijden' voor specifieke tijden.

  Openingstijden
 • TIENER-BEHANDELING

  Ojee, krijg jij last van onzuiverheden? Zijn het er nog niet zo veel, maar wil je er wel wat aan laten doen? Wij bieden tiener-behandelingen aan (30 min)!

  Tiener-behandeling
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie en oedeemtherapie is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Drunen: Stationsstraat 26, 5151 HB
Locatie Nistelrode: Beekgraaf 58a, 5388 CV

Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht    

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Coagulatie - Elektrische epilatie - Ontharen - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtheapie - Peeling - Steunkousen aanmeten Heeft u een persoonlijke klacht met betrekking tot uw huid of huidaandoening, ongeacht uw huidskleur, aarzel niet om contact op te nemen. In onze praktijk nemen wij graag de tijd voor u. Ook voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen) kunt u bij Huidgericht terecht.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

jan 18, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht
Terwijl ik voor nieuwjaarsnacht in de kapsalon zit voor een frisse nieuwe coupe bedenk ik me dat iedereen met enige regelmaat naar de kapper gaat. Soms alleen om de puntjes te laten knippen, maar ook wel eens voor een andere coupe of een nieuwe kleurtje wat past bij het seizoen. De kapper vergeet ik nooit, maar mijn eigen huid schiet er wel eens bij in. Ik stuur direct mijn collega een berichtje dat ik snel weer een behandeling wil. Het is tenslotte niet alleen mijn haar wat aandacht nodig heeft.
dec 31, 2018 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Per 1 januari 2019 hanteert Huidgericht nieuwe tarieven. Wilt u weten wat er voor u verandert? Lees het hieronder.

Klik op de foto voor meer informatie omtrent de tarieven. Of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

dec 22, 2018 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Tot en met 31 december 2018 heeft iedereen nog de mogelijkheid om van zorgpolis te veranderen. Wat kun je eigenlijk met een zorgverzekering op het gebied van huidtherapeutische behandelingen? Afhankelijk van je polis worden er behandelingen vergoed die Huidgericht uitvoert. Hieronder concreet alles op een rijtje, waardoor je keuze voor een verzekeraar en polis wellicht makkelijker wordt. 

Klik op de foto voor meer informatie omtrent de vergoedingen. Of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.