• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • OOK 'S AVONDS OPEN

  Ook in de Avonden en op Zaterdagen geopend. Gesloten: dinsdag & zondag. Klik op onderstaande groene knop 'Openingstijden' voor specifieke tijden.

  Openingstijden
 • TIENER-BEHANDELING

  Ojee, krijg jij last van onzuiverheden? Zijn het er nog niet zo veel, maar wil je er wel wat aan laten doen? Wij bieden tiener-behandelingen aan (30 min)!

  Tiener-behandeling
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Nistelrode: De Beekgraaf 58a, 5388 CV
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC

Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch, Nistelrode en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Coagulatie - Elektrische epilatie - Ontharen - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtheapie - Peeling - Steunkousen aanmeten. Heeft u een persoonlijke klacht met betrekking tot uw huid of huidaandoening, ongeacht uw huidskleur, aarzel niet om contact op te nemen. In onze praktijk nemen wij graag de tijd voor u. Ook voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen) kunt u bij Huidgericht terecht.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

feb 5, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Wanneer je last hebt van puistjes kan je huid door behandelingen bij de huidtherapeut al veel rustiger worden. Echter is het ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Wanneer je namelijk producten gebruikt die niet bij je huid passen, kan dit averechts werken. Zonde van al die moeite en het geld! Wist je dat een acne huid namelijk niet altijd vet is? Of dat je puistjes kunt verergeren door te intensief je gezicht te reinigen?

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

aug 14, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Een positieve zwangerschapstest, goed nieuws! Maar helaas, de vermoeidheid en misselijkheid doen vaak niet veel goeds voor je uiterlijk. Zijn de huidveranderingen bij een zwangere vrouw nu permanent of tijdelijk? In veel gevallen wordt alles weer ‘normaal’ en verdwijnt een groot gedeelte van de klachten vanzelf maar soms heeft de huid wat hulp nodig.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

jul 27, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Geen zin om dagelijks jouw wenkbrauwen bij te tekenen? Ga je op vakantie en wil je niet 'kopje onder' omdat je wenkbrauwen dan vervagen? Dan zijn Henna Brows iets voor jou.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.