• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • BOEK NU!

  Behandelingen bij de schoonheidsspecialist kun je gemakkelijk en snel via ons boekingssysteem geboekt worden. Let op; huidtherapeutische consulten zijn niet online boekbaar. -> 073-7113193 of info@huidgericht.nl

  Maak afspraak
 • ACNE BEHANDELEN

  Heb je (nog steeds) last van onzuiverheden? Klik op onderstaande groene knop 'Acnetherapie' voor meer informatie en de vele mogelijkheden.

  Acne therapie
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC
Locatie Heesch
:
Cereslaan 2n, 5384 VT
 
Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Elektrische epilatie - Definitief Ontharen (Diode laser) - Huidverbetering - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtherapie - Peeling - Steunkousen aanmeten.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

apr 8, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

De lente is weer aangebroken en dat betekent mooier weer en (hopelijk) een lekker zonnetje! Helaas is de zon niet alleen maar fijn, want de zonnestraling is schadelijk voor jouw huid.

mrt 21, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime (kort herstel). Dat is wat we willen bij het behandelen van acne-littekens, grove poriën en fijne lijntjes. Hoe gaan we dit aanpakken? Met behulp van medische microneedling behandelingen met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT).

Toen wij bijna 6 jaar geleden Huidgericht begonnen hebben wij tegen elkaar gezegd, kwaliteit staat voorop. Daarnaast laten wij onze keuzes leiden volgens de nieuwste wetenschap. En precies hierom gaan wij een van de meest gekozen behandelingen verbeteren; microneedling. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

feb 12, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Hallo allemaal! Mijn naam is Sanne, ik ben 24 jaar, derdejaarsstudent huidtherapie en de komende weken loop ik stage bij Huidgericht op de locatie in Heesch. Ik kijk hier erg naar uit en hoop veel te leren over het vak en de werkzaamheden in de praktijk. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd en al wat praktijk ervaring opgedaan in onze kliniek op Hogeschool Utrecht, maar ik vind dat je toch het meeste leert en meer ervaring kan opdoen tijdens een stage. Daarom ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.