• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • OOK 'S AVONDS OPEN

  Ook in de Avonden en op Zaterdagen geopend. Gesloten: dinsdag & zondag. Klik op onderstaande groene knop 'Openingstijden' voor specifieke tijden.

  Openingstijden
 • TIENER-BEHANDELING

  Ojee, krijg jij last van onzuiverheden? Zijn het er nog niet zo veel, maar wil je er wel wat aan laten doen? Wij bieden tiener-behandelingen aan (30 min)!

  Tiener-behandeling
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Nistelrode: De Beekgraaf 58a, 5388 CV
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC

Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch, Nistelrode en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Coagulatie - Elektrische epilatie - Ontharen - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtheapie - Peeling - Steunkousen aanmeten. Heeft u een persoonlijke klacht met betrekking tot uw huid of huidaandoening, ongeacht uw huidskleur, aarzel niet om contact op te nemen. In onze praktijk nemen wij graag de tijd voor u. Ook voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen) kunt u bij Huidgericht terecht.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

mrt 24, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

In alle onzekerheden en na het maken van moeilijke beslissingen hebben we weer een nieuwe update voor jullie omtrent het Corona-virus. Het zal niemand ontgaan zijn dat gisteren (maandag 31 maart) de corona-maatregelen weer zijn aangescherpt tot 28 april.   
De overheid drukt ons op het hart dat we als paramedici onze verantwoordelijkheid nemen bij het op peil houden van de medisch noodzakelijke zorg.
Daarnaast is het belangrijk dat we ons aandeel leveren om ervoor te zorgen dat de verspreiding van het virus zich beperkt en dat we veilig ons werk kunnen doen. 

Dat betekent dat er voor ons tot op heden geen wettelijke verplichting tot sluiting is voor de medisch noodzakelijk zorg. Maar…

Om de zorg voor jou en voor ons zo veilig mogelijk te houden, volgen we het advies van RIVM op de voet. Er zullen intern wat veranderingen optreden. 

Welke behandelingen gaan door en welke niet? Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit. 

 
mrt 20, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Nu het Corona virus de hele wereld raakt, ga ik mezelf afvragen: “Leef ik zelf gezond genoeg om de beste versie van mezelf te zijn?” Dat antwoord is helaas nee.  Maar in deze tijd ben ik mezelf er nog meer bewust van. Mijn immuunsysteem moet top zijn. Of ik dan wel of niet minder vatbaar ben voor het Corona virus? Geen idee. Maar beter is het altijd.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit. 
feb 27, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Carnaval: weinig slaap, onregelmatig en ongezond eten, alcohol en schmink. Alles wat je huid niet goed doet. Tijd voor een inhaalslag! Chemische peelingen zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen, uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verbeteren, maar kan ook worden ingezet om te verjongen. Het geeft je een gevoel waar je je tijdens de volgende behandeling op verheugt: “Ik voel me fris als ik deze behandeling heb gehad en mijn huid straalt weer, WOW!' 

Peelings worden al eeuwenlang toegepast. Denk hierbij aan microdermabrasie (mechanische peeling), fruitzuren of chemische zuren (chemische peeling). Alle technieken worden bij Huidgericht toegepast en hebben hetzelfde doel: het verwijderen van dode en ongezonde huidcellen zodat er een nieuwe, gezondere huidlaag ontstaat. Tijdens het genezingsproces wordt namelijk de celgroei verhoogd. 

 Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.