• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • BOEK NU!

  Behandelingen bij de schoonheidsspecialist kun je gemakkelijk en snel via ons boekingssysteem geboekt worden. Let op; huidtherapeutische consulten zijn niet online boekbaar. -> 073-7113193 of info@huidgericht.nl

  Maak afspraak
 • ACNE BEHANDELEN

  Heb je (nog steeds) last van onzuiverheden? Klik op onderstaande groene knop 'Acnetherapie' voor meer informatie en de vele mogelijkheden.

  Acne therapie
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC
Locatie Heesch
:
Cereslaan 2n, 5384 VT
 
Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Elektrische epilatie - Definitief Ontharen (Diode laser) - Huidverbetering - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtherapie - Peeling - Steunkousen aanmeten.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

jan 2, 2021 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Inmiddels is het 2021 en zijn we nog steeds in lock down. Studie en werk is veelal vanuit huis. Buiten is het koud en nat, maar gelukkig mogen huidtherapeuten wel behandelingen uitvoeren. Dit betekent dat alle huidtherapeutische behandelingen door kunnen gaan. Dus mocht je (nog) thuis aan het werk zijn, is dit het ultieme moment voor bijvoorbeeld een peeling! 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

dec 14, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Naar aanleiding van het Catshuisberaad van gisteren hadden de ministers vandaag een extra crisisoverleg. Gedurende de dag lekte er verschillende maatregelen uit, worden dit de nieuwe regels of is het fake? Waar vallen wij onder?

Huidtherapeuten vallen niet onder de contactberoepen maar onder zorg, net als fysiotherapie. Dat betekent dat de huidtherapeuten 'gewoon' mogen blijven werken! Dit geldt helaas niet voor onze schoonheidsspecialiste Sanne. Haar behandelingen moeten alleen gecanceld worden.

HUIDTHERAPIE & OEDEEMTHERAPIE = OPEN 
maar let goed op elkaar..

Iedereen die een behandeling heeft bij schoonheidsspecialiste Sanne, zullen we persoonlijk benaderen om de afspraak te verzetten. 

nov 19, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Huidverzorgingsproducten, de naam zegt het al, verzorgen en verbeteren de huid. Maar wist jij dat er naast de ‘gewone’ skincare ook make-up bestaat die jouw huid verbeteren? Colorescience is een uniek merk bestaande uit 100% mineraal make-up en is geheel gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Het is geperfectioneerd door dermatologen en omdat het gekoppeld is aan kennis van een behandelaar, kom je Colorescience niet in de parfumerie tegen. Maar gelukkig kun je voor deze mooie producten dus wel bij Huidgericht terecht, want ze zijn echt top :)!

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.