• LASER ONTHAREN; permanent

  Klik op onderstaande groene knop 'Laseren' voor meer informatie of lees de blog.

  Laseren
 • OOK 'S AVONDS OPEN

  Ook in de Avonden en op Zaterdagen geopend. Gesloten: dinsdag & zondag. Klik op onderstaande groene knop 'Openingstijden' voor specifieke tijden.

  Openingstijden
 • ACNE BEHANDELING

  Heb je (nog steeds) last van onzuiverheden? Klik op onderstaande groene knop 'Acnetherapie' voor meer informatie en de vele mogelijkheden.

  Acnetherapie
 • WELKOM

  De huid- en oedeemtherapeuten Ilona Kling & Irene Kusters heten u van harte welkom op de website van Huidgericht. Neem direct contact op voor een gratis intake of advies.

  Contact

Eerlijk huidadvies

Ons specialisme is uw huid, ongeacht huidtype, huiduitslag, huidirritatie of huidziekten. Iedere huid krijgt van onze huidspecialist een eerlijke behandeling op maat. Eerlijk  betreft de behandelmogelijkheden, prijzen van huidoedeem- en laseren en het te verwachten resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent.


E E R L I J K H E I D   D U U R T   H E T   L A N G S T .

Gericht resultaat

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie. Tijdens een intake vraagt de huidtherapeut onder andere wat u graag wilt bereiken. Mede op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld zodat er gericht behandeld kan gaan worden.  

M O T I V A T I E   G E E F T   R E S U L T  A A T .

Flexibele huidzorg

Deze praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie, is erg flexibel en is gevestigd op de 3 locaties.  Alle vestigingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over gratis parkeerplaatsen. Huidgericht is vijf dagen geopend, inclusief avonden en zaterdagen. Op deze manier bieden wij iedereen de kans voor het ontvangen van huidinfo en huidzorg.

V O O R   I E D E R E E N   T O E G A N K E L I J K .

" Gerichte huidzorg "

Het team van Huidgericht bestaat uit twee huidtherapeuten en biedt gerichte zorg voor uw huid.

De huidtherapeutische praktijk is gevestigd op: 
 
Hoofdlocatie 's-Hertogenbosch: Graafseweg 60, 5213 AL
Locatie Heesch: Gildestraat 1f, 5384 JC
Locatie Heesch
:
Cereslaan 2n, 5384 VT
 
Openingstijden: Oók in de avonden en op zaterdag!
 

Blijf op de hoogte van acties, promoties, ontwikkelingen en tips!  
Facebook: @Huidgericht  
Instagram: huidgericht_huidtherapie  

Huidaandoeningen

Huidgericht is een praktijk voor huidtherapie in 's-Hertogenbosch en Heesch. De huidtherapeuten behandelen verschillende huidaandoeningen waaronder: Acne - Acnelittekens - Littekens - Oedeem (vocht) - Spataders - Huidveroudering - Couperose - Pigmentatie - Steelwratjes (Fibromen). Dit betekent dat er binnen de praktijk verschillende behandelingen worden uitgevoerd waaronder: Acnebehandeling - Medische camouflage - Elektrische epilatie - Definitief Ontharen (Diode laser) - Huidverbetering - Littekentherapie - Microdermabrasie - Microneedling - Oedeemtherapie - Peeling - Steunkousen aanmeten.

PROFESSIONEEL

WAAROM NAAR HUIDGERICHT?

   - Ook in de avonden geopend!
   - Ook op zaterdag geopend!
   - Gratis intake!
   - Professioneel!
   - Contracten met alle verzekeraars!

ERVARING:

" Ilona en Irene zijn twee hele aardige dames, die veel tijd en energie in hun praktijk stoppen. Ze zijn goed bereikbaar, ook via mail. Het contact is dan ook prima, zeer vriendelijk, begripvol en ontspannen, ze nemen echt de tijd hiervoor. Of ik Huidgericht adviseer aan anderen? Zeker wel, gewoon omdat ik zeer tevreden ben. En zij gespecialiseerd zijn in dit vakgebied! "

BLOGS

okt 1, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Het zal niemand ontgaan zijn dat afgelopen maandag (28 oktober) de corona-maatregelen weer zijn aangescherpt. Hierop volgend heeft de Tweede Kamer de wens uitgesproken om voor heel Nederland een eenduidig beleid op te stellen betreft het dragen van mondkapjes. Vooralsnog is er een dringend advies om over te gaan tot het dragen van niet-medische mondkapjes bij de uitvoering van contactberoepen, zowel voor de dienstverlener als de klant. Dat betekent dus ook voor Huidgericht.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

sep 8, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

De vakanties zijn grotendeels voorbij. Studie en werk worden weer hervat. Het zonnetje schijnt (helaas) steeds minder hard, maar dit betekent wel dat een nieuw seizoen voor huidtherapie van start gaat. Alle behandelingen kunnen weer worden opgepakt. Dus mocht je (nog) thuis aan het werk zijn, is dit het ultieme moment voor een peeling! Gelukkig zien wij dat de agenda's weer voller worden dus wacht niet te lang om je behandeling te plannen op dat plekje dat voor jou goed uitkomt. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

jun 14, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Naast de microneedling-behandelingen in de praktijk bieden wij ook de materialen aan om op een veilige manier thuis te kunnen needlen. De Microneedle Therapy Systeem (MTS)  thuisrollers zijn dan ook perfect als thuisondersteuning tussen de microneedling-behandelingen in de praktijk door. De huid wordt weerbaarder, dikker en maakt het mogelijk werkstoffen beter op te nemen. De opname van actieve werkstoffen wordt met het gebruik van de MTS thuisrollers vergroot van 7% naar 80%. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.