Recensies

 " Ik ben erg te spreken over Huidgericht! Ilona en Irene zijn spontane meiden die erg persoonlijk en gericht te werk gaan. Ik ben bij Huidgericht terecht gekomen dorodat ik last had van acne, roodheid en littekens. Ik heb tot nu toe de microdermabrasie behandeling en gewone dieptereiniging gehad en ben erg te spreken over het resultaat! Ik blijf bij deze meiden onder behandeling want ik zie duidelijke verbeteringen aan mijn huid." 
- B. van den Hurk -   Google-recensies
 
 
 " 2 professionals die je altijd op de juiste manier helpen. Top!" 
- C. Bosters -   Google-recensies
 
 
 " Huidgericht is m.i. een hele prettige zorginstelling waar ik goed ben geholpen." 
- Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
 " Enthousiast team met volle inzet. " 
- Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
 " Huidgericht wordt gerund door 2 betrokken, vriendelijke en voorkomende dames, Irene en Ilona. Zij werken prima samen zodat je verzekerd bent dat afgespraken correct nagekomen worden. Zij wisselen elkaar af en maken bijv. foto's van de huidige situatie zodat de ander de volgende behandeling exact weet hoe en of het euvel vooruit gaat of niet. Ze luisteren goed naar de client en geven heldere informatie. Ik ben postief over hun handelwijze en beveel hen graag aan bij andere clienten." 
- Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
 " Bij Huidgericht geweest voor het ontharen van mijn rug. Hele goede uitleg en erg vriendelijke meiden. Aanrader voor iedereen! " 
- Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
 " Voelde me zeer op mijn gemak bij Huidgerciht. Veel kennis en de meiden dachten goed mee in een juiste behandelingskeuze. Daarnaast ook goed advies gekregen over producten. " 
- Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
  " Prima geholpen door Huidgericht. Zeer tevreden keer hun manier van werken. Zeker een aanrader. " 
 - Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
  " Zeer tevreden over Huidgericht. Prima geholpen met een ideale oplossing. Zeker om aan te raden.. "
 - Anoniem -   ZorgkaartNederland
 
 
   " Hele deskundige en vriendelijke hulp en ook zeer tevreden over het resultaat. Door haar deskundigheid durft de behandelaar dieper te gaan dan een schoonheidspecialiste, waardoor ook het resultaat veel dieper gaat. Zeker aan te bevelen. "
 - B. Groen -
 
 
   " Fijne behandeling gehad, goed ontvangt, duidelijke uitleg zal zeker nog eens teruggaan. " 
- V. Schrover -
 
 
   " Fijne behandeling en goede uitleg. " 
- T. Verdonk -
 
 
   " Bekwaam. " 
- D. van der Heijden -
 
 
   " Goede uitleg van behandeling. " 
- Y. Japenga -
 
 
   " Vakbekwame dames die zorgvuldig werken, afgestemd op de behoefte van mij/mijn huid. Aanrader. " 
- G. Musolf -
 
 
   " Super lieve spontane meiden. Ik vond het heerlijk. " 
- B. Jansen -
 
 
   " Heb er een "baby" huidje van overgehouden (microdermabrasie). Heerlijk!! " 
- J. Wanders -
 
 
   " Hartelijke ontvangst, persoonlijke aandacht en ook nog een gezellig praatje gemaakt. Aanbevelingswaardig in ieder geval. " 
- C. Rooijendijk -
 
 
   " Zeer vriendeljike en deskundige specialiste. Ik voelde me op mijn gemak en in goede handen, zonder tijdsdruk en antwoord op al mijn vragen. Heel tevreden. " 
- B. Groen -
 
 
 " Deskundig geholpen, goed advies gekregen en er werd niets aangesmeerd. " 
- M. Henraath -
 
 
   " Aanrader. Professioneel vriendelijk en niet onbelangrijk betaalbaar!. "
- W. Spoorenberg - Facebook
 
 
   " Ik ben blij met de behandeling van mijn pigmentvlekjes... Na 2 behandeling al een super resultaat! Kreeg behandeling microdermabrasie en plaatselijk fruitzuurpeeling. "
- A. Vorselaars - Janssens - Facebook
 
 
   " Leuke meid, goed uitleg en fijne behandeling. Ruimte vond ik iets minder gezellig maar dat deed niets af aan het geheel." 
- Anoniem -


   " Zeer deskundige behandelingen in een relaxte sfeer met persoonlijke aandacht en advies."
- S. du Cloux -  Facebook
 
 
   " Ik heb de microdermabrasie behandeling als zeer prettig ervaren, ook een goed ontvangst gehad en een fijn gesprek voordat de behandeling van start ging. De roodheid was de volgende dag bijna niet meer te zien. Ik had een beetje een schraal gevoel en heb die dag twee keer dag gesmeerd, dat was de dag erop ook al niet meer. Ik heb alleen nog wat kleine donkere plekjes die waarschijnlijk gaan vervellen. Kortom geen last, heerlijk. Ik heb alweer een nieuwe afspraak staan a.s. dinsdag, elektrisch epileren. "
- J. Wolfs -
 
 

   '' Ik ben al jaren ontevreden over mijn steunkousen. Na 6 jaar heb ik mijn probleem bij jullie neergelegd en jullie hebben mij een ander model kous geadviseerd. Dit was een goede keuze want nu zijn het voor mij geen steunkousen maar, maar gewone kousen. Ze zitten fijn en zijn niet te onderscheiden van gewone kousen. '' 
- A. van Sonsbeek - 

   '' Gezellige sfeer! En een fijne behandeling gehad. ''
- Anoniem - 


   '' Na een aantal ipl behandelingen ergens anders was ik daar ontevreden weg gegaan. Door de informatie die ik hier gekregen heb toch de gok gewaagd bij Huidgericht. Een aantal pijnloze (wat bij de andere wel anders was) behandelingen en ik ben zeer tevreden! ''
- Y. van Rosmalen -  
Facebook

   " Na vele jaren tobben aan me huid, hier en daar geweest en laten informeren en laten behandelen, helaas zonder resultaat. Eindelijk 2 meiden gevonden die er een kansje op wouden wagen. En na enkele behandelingen al lichte resultaat. Mijn huidtype is niet zo makkelijk dat zoiets zomaar overgaat. Toch hebben zij al vooruitgang geboekt. Ilona en Irene, tot nu toe super bedankt en ik raad iedereen aan met een huidprobleem naar huidgericht te gaan.

(En uiteraard ook een beetje voor de gezelligheid) "
- M. van der Kallen - Facebook

 

 

Uw ervaring achterlaten?

U kunt alle recensies lezen en een recensie over Huidgericht achterlaten op  ZorgkaartNederland of  op Google-recensies of op onze facebookpagina.