BACK
jan 18, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Nieuw jaar, nieuwe huid

Terwijl ik voor nieuwjaarsnacht in de kapsalon zit voor een frisse nieuwe coupe bedenk ik me dat iedereen met enige regelmaat naar de kapper gaat. Soms alleen om de puntjes te laten knippen, maar ook wel eens voor een andere coupe of een nieuwe kleurtje wat past bij het seizoen. De kapper vergeet ik nooit, maar mijn eigen huid schiet er wel eens bij in. Ik stuur direct mijn collega een berichtje dat ik snel weer een behandeling wil. Het is tenslotte niet alleen mijn haar wat aandacht nodig heeft.

Klik op de foto voor meer informatie en mogelijkheden of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

Iedere huid kan terecht bij de huidtherapeut
Haren krijgen dode puntjes en uw huid krijgt dode huidcellen. Helemaal niet zo gek dus om naast het bijknippen van puntjes, ook de huid frequent een behandeling te geven bij een specialist. U hoeft niet enkel een probleemhuid te hebben om naar een huidtherapeut te gaan. Een belangrijk doel kan ook zijn huidverbetering en een goede huidconditie.  Met verschillende behandelingen is dit mogelijk en een combinatie hiervan is nog beter.

Als huidtherapeut behandelen wij de huid oppervlakkig met bijvoorbeeld een microdermabrasie behandeling. U voelt direct dat uw huid zijde zacht is. Wilt u liever op celniveau aan de slag, dan is een microneedling behandeling meer geschikt. Met deze behandeling maken we minuscule kanaaltjes in de huid, niet zichtbaar met het blote oog, maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling komt het herstelproces op gang waardoor in het bindweefsel groeifactoren vrijkomen die zorgen voor het aanmaken van collageen en elastine. Precies dat wat we nodig hebben om huidveroudering tegen te gaan.

Een andere mooie behandeling om af en toe eens te doen en een echte ‘winter’ behandeling is, is een chemische peeling. Hiermee wordt de huidstructuur verbeterd en geëgaliseerd.

Heeft u geen zin in hersteltijd, roodheid of schilfertjes, na een behandeling? Kies dan voor een bindweefselmassage. Perfect om de bloedcirculatie te stimuleren waardoor de huid ook wordt aangezet tot celvernieuwing en huidversteviging.

Door frequent aandacht te geven aan je huid met bijvoorbeeld een van bovengenoemde behandelingen of enkel een bindweefselmassage met heerlijk seizoensgebonden masker ziet ook jouw huid er fris en stralend uit. Ik denk een goed voornemen voor 2019.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee.

Benieuwd wat een huidtherapeut voor u kan betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden