Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, huidtherapeut... We horen vaak dat veel mensen het lastig vinden om deze afweging te maken. Maar piekeren hierover is niet meer nodig en behoort daarom tot het verleden. Gelukkig maar, want piekeren is immers niet goed voor je huid! Wij hebben de oplossing voor jou: Naast huidtherapeuten is er voortaan ook een schoonheidsspecialist werkzaam in de praktijk. Zo ben je bij Huidgericht altijd aan het juiste adres! 

Kort het verschil: Een huidtherapeut is een HBO-opgeleide paramedicus die een huidklacht vermindert. Zichtbare huidverbetering is het doel. Een schoonheidsspecialist is meer gericht op verzorging en ontspanning. Door deze twee beroepen te combineren binnen de praktijk geeft dat vele voordelen. 

Altijd in de juiste handen 
Ook al zijn we hele lieve meiden, soms horen we toch dat iemand het spannend vindt om naar een huid-‘therapeut’ te gaan en plant daarom liever een afspraak bij een schoonheidsspecialist. Maar we komen ook het tegenovergestelde tegen, waarbij men liever hun huid aan een paramedici toevertrouwd. Doordat beide beroepen in onze praktijk werkzaam zijn, zijn de lijntjes kort. Je kunt hierdoor een afspraak plannen bij wie jij je het meest op je gemakt voelt. Mocht blijken dat je wellicht toch beter bij de ander op je plek bent, kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Dit kan ook later in een behandeltraject zijn. Gaat het bijvoorbeeld na een tijdje erg goed met je huid, kunnen de onderhoudsbehandelingen door een schoonheidsspecialist uitgevoerd worden. Maar ben je bij de schoonheidsspecialist en gaat je huid wat achteruit of heeft het een behandeling nodig met meer intensiteit? Dan kunnen we ook snel handelen!