Oksels definitief ontharen met laser

De oplossing voor een zorgeloze zomer!

Heb je genoeg van scheren of waxen van je oksels? Overweeg dan eens het laten laseren van je oksels. Oksels ontharen met laser is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een zorgeloze zomer. 

 

Oksels ontharen 2 + 1 gratis

Speciaal voor jou bieden we tijdelijk 2 + 1 gratis behandelingen aan voor oksels ontharen met laser. Bij 3 behandelingen ervaar je namelijk al de eerste gemakken van het ontharen!

Bel voor een afspraak

 LightSheer oksel (1)

Hoe werkt het definitief ontharen van de oksels met laser? 

Laserontharing is een veilige en effectieve methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. De laser zendt een lichtstraal uit die door het pigment in het haar wordt geabsorbeerd. het haarzakje wordt hierdoor vernietigd en kan geen nieuwe haren meer produceren. 

 

Wat zijn de voordelen van ontharen met laser?

  • Langdurige resultaten: in tegenstelling tot scheren of waxen, waarbij het haar snel terugkomt, biedt laserontharen langdurige resultaten. Na een aantal sessies is het haar permanent verdwenen.
  • Minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden: laserontharen is minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden, zoals waxen of epileren.
  • Geen stoppels of ingegroeide haren: door het permanent verwijderen van het haar, hoef je je geen zorgen te maken over stoppels of ingegroeide haren.

Meer over definitief ontharen

Waarom kiest Huidgericht om te laseren in plaats van IPL?

Bij Huidgericht vinden we het belangrijk om kwaliteit te blijven bieden en mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen. Daarom gebruiken we sinds 2017 de Diode laser, genaamd de LightSheer Desire (810NM). Deze laser is ontwikkeld om alle huidtypen te behandelen, inclusief donkere tot zeer donkere huid. Door de zuivere golflengte van de laser gaat er geen licht verloren, waardoor de effectiviteit optimaal is.


De LightSheer Desire DUET Diode laser wordt ook wel de “Gouden Standaard” genoemd voor permanent ontharen vanwege de goede resultaten uit vele uitgebreide studies. Wereldwijd wordt deze laser gebruikt in klinieken en ziekenhuizen en is daarom de juiste keuze voor optimale veiligheid, effectiviteit en efficiëntie. 

 

Is Laseren veilig?

Ja, oksels ontharen met een laser is veilig. Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor een ervaren professional die gebruik maakt van hoogwaardige apparatuur. Bij Huidgericht groeien we mee met de nieuwste ontwikkelingen. Vandaar dat wij werken met de Diode laser. Deze laser is veilig, effectief en is geschikt voor alle huidtypen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon. Over het algemeen zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden meestal om de 4-6 weken herhaalt. 

Het effect zie je al na ongeveer 2 a 3 weken. Wanneer je begint met de behandeling, zul je merken dat een deel van de behandelde haren na verloop van tijd uitvallen en er kale plekken ontstaan. Dit is een teken dat de behandeling aanslaat. Daarnaast kunnen de haren die teruggroeien dunner zijn dan voorheen.

 

Hoe bereid ik me voor op laserontharing voor oksels?

Voor de behandeling dien je je oksels te scheren en de huid te reinigen. Vermijd het gebruik van deodorant, parfum of andere irriterende producten op de dag van de behandeling.

 

Tarieven

Profiteer nu van onze tijdelijke actie en geniet deze zomer nog van het resultaat!

Tijdelijke actie 2 + 1 gratis: € 170,-

  • Per behandeling: € 85,-
  • Pakket 4 behandelingen: € 316,20
  • Pakket 8 behandelingen: € 578

Alle laser tarieven

Afspraak maken

Helaas zijn de behandelingen voor laserontharing nog niet online boekbaar. 

Bel ons direct voor een afspraak: 073-7113193

Of laat een bericht voor ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen:


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden