Spider naevi

Wat is een spider naevi?

Een spider naevus is een veelvoorkomende en onschuldige vaataandoening van de huid. Het is een klein bloedvaatje wat gesprongen is. Het lijkt op een klein rood spinnetje, een centraal puntje met uitlopende vaatjes, vandaar de naam spider naevus. Ze kunnen op alle leeftijden voorkomen. Spider naevi kunnen ook in combinatie met couperose voorkomen, zie couperose. Soms verdwijnen ze vanzelf na verloop van tijd maar dit is niet altijd het geval.
 

Hoe kan Huidgericht dit behandelen?

Bij Huidgericht kunnen we spider naevi effectief behandelen met de vaatlaser. De vaatjes in het spinnetje worden één voor één met de laserstraal behandeld. De eiwitten in het bloed worden verwarmd en gaan stollen. Na de behandeling kunnen de bloedvaatjes wat donkerder ogen. Na een aantal dagen gaat het lichaam deze gestolde eiwitten zelf afbreken en zullen de vaatjes verminderen of geheel verdwijnen.

 

Hoe vaak moet er behandeld worden?

Vaak is één behandeling genoeg voor het gewenste effect. Soms is een spider naevus wat hardnekkiger en moet er nog een keer behandeld worden om het gewenste effect te bereiken.
 


Tarieven

      Prijs  
Camouflagetherapie      Klik hier  
Laseren 

 

  Klik hier  

Wil je direct jouw behandeling plannen?
Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.                              BOEK HIER ONLINE!
Let op; Ben je nog niet eerder voor een vaatafwijking bij Huidgericht geweest? Dan is eerst een intake verplicht. Voor meer informatie, klik hier. 

Of neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht: 
073-7113193