Kersenangioom

Wat is een kersenangioom?

Kersenangiomen, ook wel bekend als kersenwratjes, zijn goedaardige onschuldige huidtumortjes. Een klein fel rood, paarsachtig puntje dat in de huid ligt. Bijna iedereen boven de 30 jaar heeft er wel een! Ze kunnen op tienerleeftijd al ontstaan en vanaf de leeftijd van 60 worden het er vaak meer. Het is een plaatselijke toename van hele kleine maar sterk verwijde vaatjes in de huid. Het is een gevolg van huidveroudering. Als we ouder worden vermindert de kwaliteit van onze vaten namelijk.

 

Hoe kan Huidgericht dit behandelen?

Bij Huidgericht behandelen we kersenangiomen met de vaatlaser, net als couperose en spider naevi. De plekjes worden één voor één een paar seconden met een krachtige laserstraal behandeld. De eiwitten in het bloed worden verwarmd en gaan stollen. Na de behandeling kan de plek wat donkerder ogen en kan er een korstje opkomen. Na een aantal dagen gaat het lichaam deze gestolde eiwitten zelf afbreken. Het korstje zal eraf vallen en het plekje zal minder zichtbaar of verdwenen zijn. 

 

Hoe vaak moet er behandeld worden?

Vaak is één behandeling genoeg voor het gewenste effect. Soms is een kersenangioom wat hardnekkiger en moet er nog een keer behandeld worden om het gewenste effect te bereiken.
Door huidveroudering kunnen weer nieuwe kersenangiomen ontstaan. Daarom is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling in sommige gevallen nodig.

 

Tarieven

      Prijs  
Laseren      Klik hier  
         

 

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht: 
073-7113193