HydraFacial

HydraFacial Platinum €225
Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna uw huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

HydraFacial Deluxe €195
Uw huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Aanvullend worden specifieke huidproblemen aangepakt met de boosters en LED Light Therapy.

Hydrafacial Basic  €150
Uw huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Let op: heb je als wens huidverbetering, adviseren wij tenminste de HydraFacial Deluxe.


Uitbreidingen
Optie Perk Eye Replenishing  €50
De oogcontour verbeteren; werken op fijne lijntjes/ donkere kringen verminderen. Ideaal om te combineren tijdens uw HydraFacial behandeling. 

Naast de praktijk behandeling, krijgt u de rest van het product mee naar huis (inbegrepen in de prijs) , zodat u een maand lang uw ogen tuis verder kan verzorgen.

Optie Perk Lip Revitaliser  €50
Lip contour verbeteren;  werken op de fijne lijntjes/ hydratatie/ de lippen plumpen, ideaal om te combineren tijdens uw HydraFacial behandeling.  

Naast de praktijk behandeling, krijgt u de rest (inbegrepen in de prijs) van het product mee naar huis, zodat u nog een maand lang uw lippen thuis verder kan behandelen.

 

Tarieven kuurverband
We raden aan een HydraFacial maandelijks te plannen voor het beste resultaat en gezonde glow. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u interessante kortingen.
- 4 behandelingen --> 7% korting
- 8 behandelingen --> 15% korting. 

Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €270.
     

  Duur Prijs Pakket 4 behandelingen* Pakket 8 behandelingen*
HydraFacial        
Basic  30 min € 150  € 558,00 € 1.020,00
Deluxe 45 min € 195  € 725,40 € 1.326,00
Platinum  60 min € 225  € 837,00 € 1.530,00
Perk Eye Replenishing 10 min € 50  € 186,00 € 340,00
Perk Lip Revitaliser 10 min € 50  € 186,00 € 340,00
 
* De pakketten dienen in 1 betaling te worden voldaan.
Let op: niet alle verzekeraars gaan met deze strippenkaart akkoord. 

 


Benieuwd wat een huid- en oedeemtherapeut voor je kan betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden

 

 

 

Vragen of interesse? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden