Intake

Waarom een intake? Voordat een huidtherapeut behandeld, plant Huidgericht altijd een intake in. Dit is belangrijk omdat niet alleen al uw vragen worden beantwoord, maar hierin worden ook alle behandelopties besproken. Wat kan wel en wat kan niet. Wat is er al gebeurd, waar staat u voor open ect. Op deze manier bepalen we samen het meest ideale behandelplan en welke verwachtingen daarbij horen.

Waarom vind Huidgericht dat een huidanalyse soms onlosmakend verbonden is met een intake? Een huidanalyse is belangrijk bij professionele huidverbetering en is dan ook de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Met behulp van deze observatie kunnen we verder kijken dan enkel met onze ogen waardoor Huidgericht een beter advies geeft en de voortgang perfect in kaart kunnen brengen. Zien is geloven!

 

    Duur Prijs  
Intake        
Intake Acne / Pigment / Roodheden / Overige huidvragen & Productadvies + huidanalyse (Observe) 45 min € 40 Ontvang een cadeaubon t.w.v. €15 voor jouw volgende behandeling  
Intake Definitief Ontharen   30 min € 30 Ontvang een cadeaubon t.w.v. €15 voor jouw volgende behandeling   

Intake Oedeem 

  30 min Gratis  

  

Wil je direct jouw intake plannen?
Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.                             BOEK HIER ONLINE!

 
Vragen of interesse? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden