Huidverzorging

Even heerlijk ontspannen. Wie wil dat nu niet? Behandelingen bij een huidtherapeut zijn over het algemeen niet zo fijn. Uiteindelijk worden we wel blij van het resultaat, maar de behandeling zelf is meestal geen pretje. Daarvoor kun je beter bij een schoonheidsspecialist zijn. Zij kan je lekker in de watten leggen door na het verwijderen van onzuiverheden af te sluiten met een heerlijke massage. Zo ben je én van je grootste mee-eters af, én heb je het ultieme me-time moment gecreëerd. Ideaal!


Schoonheidsspecialist en huidtherapeut onder 1 dak

Schoonheidsspecialist, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, huidtherapeut... We horen vaak dat veel mensen het lastig vinden om deze afweging te maken. Maar piekeren hierover is niet meer nodig en behoort daarom tot het verleden. Gelukkig maar, want piekeren is immers niet goed voor je huid! Wij hebben de oplossing voor jou: Naast huidtherapeuten is er ook een schoonheidsspecialist werkzaam in de praktijk. Zo ben je bij Huidgericht altijd aan het juiste adres! 

Doordat beide beroepen in onze praktijk werkzaam zijn, zijn de lijntjes kort. Je kunt hierdoor een afspraak plannen bij wie jij je het meest op je gemakt voelt. Mocht blijken dat je wellicht toch beter bij de ander op je plek bent, kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Dit kan ook later in een behandeltraject zijn. Gaat het bijvoorbeeld na een tijdje erg goed met je huid, kunnen de onderhoudsbehandelingen door een schoonheidsspecialist uitgevoerd worden. Maar ben je bij de schoonheidsspecialist en gaat je huid wat achteruit of heeft het een behandeling nodig met meer intensiteit? Dan kunnen we ook snel handelen!

 

Tarieven

  DuurPrijsStrippenkaart*
Schoonheidsbehandeling        
Face beauty  Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging 30 min € 35  € 175
Face beauty  Face beauty 30 min 
+ epileren van de wenkbrauwen, gezichts- schouder nekmassage
60 min € 70  € 350
Face beauty   Face beauty 60 min 
+ hand arm- of voetmassage
90 min € 105  €525
Epileren wenkbrauwen  (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 16  
Verven wenkbrauwen of wimpers (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 12  
Harsen bovenlip (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 10  
Harsen kin (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 10  
Harsen gezicht      € 22 € 110 
Harsen bikinilijn     € 22 € 110
Harsen bovenbenen     € 22 € 110
Harsen oksels     € 22 € 110
Harsen onderbenen     € 22 € 110
Harsen rug     € 24 € 120
* Bij enkele behandelingen is het mogelijk een strippenkaart af te nemen. Indien je een strippenkaart van 6 behandelingen afneemt en het gehele bedrag vooraf betaalt, krijg je de 6e behandeling gratis. 
 


Wil jij een behandeling plannen bij onze schoonheidsspecialiste? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden