Huidverzorging

Even heerlijk ontspannen. Wie wil dat nu niet? Behandelingen bij een huidtherapeut zijn over het algemeen niet zo fijn. Uiteindelijk worden we wel blij van het resultaat, maar de behandeling zelf is meestal geen pretje. Daarvoor kun je beter bij een schoonheidsspecialist zijn. Zij kan je lekker in de watten leggen door na het verwijderen van onzuiverheden af te sluiten met een heerlijke massage. Zo ben je én van je grootste mee-eters af, én heb je het ultieme me-time moment gecreëerd. Ideaal!


Schoonheidsspecialist en huidtherapeut onder 1 dak

Schoonheidsspecialist, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, huidtherapeut... We horen vaak dat veel mensen het lastig vinden om deze afweging te maken. Maar piekeren hierover is niet meer nodig en behoort daarom tot het verleden. Gelukkig maar, want piekeren is immers niet goed voor je huid! Wij hebben de oplossing voor jou: Naast huidtherapeuten is er ook een schoonheidsspecialist werkzaam in de praktijk. Zo ben je bij Huidgericht altijd aan het juiste adres! 

Doordat beide beroepen in onze praktijk werkzaam zijn, zijn de lijntjes kort. Je kunt hierdoor een afspraak plannen bij wie jij je het meest op je gemakt voelt. Mocht blijken dat je wellicht toch beter bij de ander op je plek bent, kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Dit kan ook later in een behandeltraject zijn. Gaat het bijvoorbeeld na een tijdje erg goed met je huid, kunnen de onderhoudsbehandelingen door een schoonheidsspecialist uitgevoerd worden. Maar ben je bij de schoonheidsspecialist en gaat je huid wat achteruit of heeft het een behandeling nodig met meer intensiteit? Dan kunnen we ook snel handelen!

 

Tarieven 

      Prijs  
Schoonheidsbehandeling      Klik hier  
 

Wil je direct jouw behandeling plannen?
Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.                              BOEK HIER ONLINE!

Of neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden

 

 

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht: 
 073 - 7113193