Elektrische epilatie

Haren in het gezicht kunnen soms ongewenste aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. Vaak zijn ze hard en stug en wil je deze zo snel mogelijk met de pincet verwijderen. Om deze storende witte, grijze, blonde, rode of zwarte haren ‘permanent’  te verwijderen kan elektrische epilatie worden toegepast. 

 

Elektrische eplilatie, voor welke haren?

Middels elektrische epilatie kunnen in principe alle haren behandeld worden, ongeacht de haarkleur. Dit betekent dat zowel witte, grijze, blonde, rode en zwarte haren kunnen worden behandeld.

Met name grijze, witte, blonde en rode haren worden hiermee behandeld, omdat deze niet geschikt zijn voor lichttherapie.

 

Wat houdt de behandeling in?

Middels een minuscuul naaldje, worden de ongewenste haren één voor één behandeld. Wanneer het naaldje in het haarzakje zit zal enkele seconden stroom gegeven worden, hierdoor ontstaat er warmte in het haarzakje. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje beschadigd en vernietigd wordt. Per behandelingen zullen de haren dunner worden, waarna ze uiteindelijk niet meer terugkomen.

Een haar welke is behandeld met elektrische epilatie is na één behandeling niet definitief verwijderd. Dit heeft te maken met de groeicyclus waarin de haar zich bevindt en het herstellende vermogen van het lichaam. De periode van behandeling is variërend van enkele maanden tot jaren, dit is afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

 

Tarieven

    Duur Prijs Strippenkaart*
Elektrisch epileren        
Elektrisch epileren   30 min € 45 € 315
Elektrisch epileren    45 min € 57 € 399

* Bij enkele behandelingen is het mogelijk een strippenkaart af te nemen. Indien je een strippenkaart van 7 behandelingen afneemt en het gehele bedrag vooraf betaalt, krijg je de 8e behandeling gratis.
Let op: niet alle verzekeraar gaan met deze strippenkaart akkoord.

 

Ziektekostenverzekeraar

In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op voor vragen of het inplannen van een afspraak middels onderstaand contact-formulier


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Gratis intake!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht
 073 - 7113193