Camoufleren

Kleurafwijkingen op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een wijnvlek in het gezicht of couperose. Als huidtherapeut zijnde helpen wij u graag om deze huidziekte professioneel aan te pakken. Soms kunnen we iets definitief verminderen, maar soms is camoufleren de enige mogelijkheid of juist de wens van iemand.
De camouflage is niet te vergelijken met 'normale'  foundation. Het is een professioneel product voor dagelijks gebruik zodat u zich de hele dag beschermd en zeker zult voelen! Om aan vele wensen te kunnen voldoen gebruikt Huidgericht de camouflageproducten van Jane Iredale.

Camouflage, voor welke kleurafwijkingen?

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. Hieronder de meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:

Acne: Acne kan zich op verschillende wijzen uiten. De huid kan bijvoorbeeld vettig of glimmend zijn. Vaak gaat acne gepaard met:
- Witte of zwarte mee-eters (comedonen)
- Rode pukkels (papels)
- Puisten (pustels)
- Grove poriën
- Ontstekingen
- Acne littekens 

Pigmentstoornissen: Huidaandoeningen waarbij er teveel pigment in de huid aanwezig is (hyperpigmentatie) of waarbij er te weinig pigment in de huid aanwezig is (hypopigmentatie):
  - Littekens
  - Pigmentvlekken
  - Zwangerschapsmasker / melasma
  - Vitiligo

Vaatafwijkingen: Huidaandoeningen waarbij een rode verkleuring zichtbaar is.
  - Wijnvlekken / naevus flammeus
  - Rosacea
  - Couperose / teleangiëctasieën 

 

Wat houdt de behandeling in?

Uit een breed pallet aan kleuren wordt een kleur of kleurencombinatie gekozen die zo dicht mogelijk uw normale huidskleur benadert. Tijdens deze afsrpaak neemt Huidgericht ook de tijd om te oefenen met het camoufleren zodat u zelf leert camoufleren.U krijgt de producten direct mee naar huis zodat u dit dagelijks zelf kunt aanbrengen. Mocht de gewenste kleur niet op voorraad zijn, bestellen we deze direct. 


Tarieven

      Prijs  
Camouflagetherapie     Klik hier   

 

Ziektekostenverzekeraar

In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Wil je direct jouw behandeling plannen?
Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.                              BOEK HIER ONLINE!
Let op; Ben je nog niet eerder voor een camouflage behandeling bij Huidgericht geweest? Dan is eerst een intake verplicht. Voor meer informatie, klik hier. 

Of neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht
 073 - 7113193