Camoufleren

Kleurafwijkingen op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een wijnvlek in het gezicht of couperose. Als huidtherapeut zijnde helpen wij u graag om deze huidziekte professioneel te camoufleren. De camouflage is niet te vergelijken met foundation. Het is van betere kwaliteit, dekt de kleufafwijkende huidaandoening geheel op een natuurlijke wijze en is water- en veegvast. Camouflage is een professioneel product voor dagelijks gebruik zodat u zich de hele dag beschermd en zeker zult voelen!

 

Camouflage, voor welke kleurafwijkingen?

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. Hieronder de meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:

Pigmentstoornissen: Huidaandoeningen waarbij er teveel pigment in de huid aanwezig is (hyperpigmentatie) of waarbij er te weinig pigment in de huid aanwezig is (hypopigmentatie):
  - Littekens
  - Pigmentvlekken
  - Zwangerschapsmasker / melasma
  - Vitiligo

Vaatafwijkingen: Huidaandoeningen waarbij een rode verkleuring zichtbaar is.
  - Wijnvlekken / naevus flammeus
  - Rosacea
  - Couperose / teleangiëctasieën 

 

Wat houdt de behandeling in?

Uit een breed pallet aan kleuren wordt een kleur of kleurencombinatie gekozen die zo dicht mogelijk uw normale huidskleur benadert. Vervolgens bestelt Huidgericht deze producten. In een tweede afspraak krijgt u deze kleuren mee naar huis zodat u dit dagelijks zelf kunt aanbrengen. Tijdens deze afsrpaak neemt Huidgericht ook de tijd om te oefenen met het camoufleren zodat u zelf leert camoufleren. De camouflage crème is huidvriendelijk en door een fixeerpoeder wordt het watervast en veegvast. 

 

Tarieven

BehandelingSpecifiekPrijsDuur
Camouflage  Consult/advies (excl. producten) € 42,50 45min
Camoufalge Extra Training (eenmalig) Gratis  

 

Ziektekostenverzekeraar

In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Ook op zaterdag geopend!
- Gratis intake!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht
 073 - 7113193