Camoufleren

Kleurafwijkingen op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een wijnvlek in het gezicht of couperose. Als huidtherapeut zijnde helpen wij u graag om deze huidziekte professioneel aan te pakken. Soms kunnen we iets definitief verminderen, maar soms is camoufleren de enige mogelijkheid of juist de wens van iemand.
De camouflage is niet te vergelijken met 'normale'  foundation. Het is een professioneel product voor dagelijks gebruik zodat u zich de hele dag beschermd en zeker zult voelen! Om aan vele wensen te kunnen voldoen gebruikt Huidgericht de camouflageproducten van Colorescience, Lycogel en DermaColor.

    - Colorescience is een lijn ontworpen om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren. Het is een minerale make-up met een hoge kwaliteit aan doeltreffende ingrediënten. Dit zorgt er voor dat de huid beschermt wordt tegen invloeden van de zon en het milieu. Colorescience verergert geen huidoneffenheden, is geschikt voor een gevoelige huid, bevat geen uitdrogende alochol, pafum of chemische ingredienenten en verstopt de porien niet. Ook ideaal dus voor bij acne problemen!

   - Lycogel is een ademende foundation die de huid camoufleert, verzorgt en verzacht. Het is een dekkende camouflage die de hele dag standhoudt. Tevens beschermt het tegen zonlicht met SPF 30.  

   - DermaColor bevat producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het camoufleren van huidaandoeningen met kleurverschil. Door een grote variatie in de kleuren van de camouflagecrèmes, is het mogelijk om zo dicht mogelijk bij de huidkleur te komen. Er wordt gebruik gemaakt van camouflageproducten die watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn.

 

Camouflage, voor welke kleurafwijkingen?

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. Hieronder de meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:

Pigmentstoornissen: Huidaandoeningen waarbij er teveel pigment in de huid aanwezig is (hyperpigmentatie) of waarbij er te weinig pigment in de huid aanwezig is (hypopigmentatie):
  - Littekens
  - Pigmentvlekken
  - Zwangerschapsmasker / melasma
  - Vitiligo

Vaatafwijkingen: Huidaandoeningen waarbij een rode verkleuring zichtbaar is.
  - Wijnvlekken / naevus flammeus
  - Rosacea
  - Couperose / teleangiëctasieën 

 

Wat houdt de behandeling in?

Uit een breed pallet aan kleuren wordt een kleur of kleurencombinatie gekozen die zo dicht mogelijk uw normale huidskleur benadert. Tijdens deze afsrpaak neemt Huidgericht ook de tijd om te oefenen met het camoufleren zodat u zelf leert camoufleren.U krijgt de producten direct mee naar huis zodat u dit dagelijks zelf kunt aanbrengen. Mocht de gewenste kleur niet op voorraad zijn, bestellen we deze direct. 


Tarieven

  DuurPrijs 
Camouflagetherapie gratis bij aanschaf producten 15 min € 15  

 

Ziektekostenverzekeraar

In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Ook op zaterdag geopend!
- Gratis intake!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht
 073 - 7113193