Observe

Omdat bij Huidgericht kwaliteit voorop staat, werken we met de OBSERV 520x! Wat is dit? De Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Het is een geavanceerde huidcamera waarmee we verder kunnen kijken dan met het blote oog. 

Bij professionele huidverbetering is het maken van een huidanalyse de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Met de Observ kunnen we middels verschillende lichtstanden kijken naar de huid vanuit elke hoek. Hij analyseert hiermee ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Hierdoor kunnen we een gericht behandelplan opstellen met behandelingen en de juiste producten voor thuis adviseren. Zien is geloven!

Huidscan
Welke lichtstanden zijn er en wat kunnen we daarmee zien? 
·      Daglicht: Deze modus geeft een duidelijk totaalbeeld van de huiduitstraling en lijkt het meeste op wat we met het blote oog kunnen zien. Rimpels, verslapping, wallen, steelwratjes en gerstekorrels worden in beeld gebracht. 
·      Parallel Polarised: Hiermee kunnen we de oppervlaktetextuur, zoals poriën, zwarte en witte mee-eters, een zeer droge huid, beginnende rimpels en littekens zien. 
·      Cross Polarised: Met deze lichtstand wordt de doorbloeding van de huid en worden  onstekingsverschijnselen in kaart gebracht. Eczeem, gesprongen en verwijde vaatjes en rosacea worden verduidelijkt. Maar ook actieve acne, ontstekingen en pigmentatievlekjes na ontstekingen. 
·      True UV: Met deze lichtstand gaan we dieper in de huid. Veel huidafwijkingen worden veroorzaakt door UV-straling. Hier zien we zonneschade, pigmentatie, melasma maar ook een droge huid, dunne huid en actieve acne. Sommige oneffenheden die we hier zien zitten dieper in de huid dan we in daglicht kunnen zien en kunnen later pas naar boven komen. We kunnen hiermee zogezegd in de toekomst kijken. 
·      Wood’s: Met de Woodslamp wordt talg en pigmentatie in kaart gebracht. De vette T-zone en overactieve talgklieren laten zich zien. Naast een teveel aan pigmentatie kunnen we ook plekjes zien waar pigment mist (hypopigmentatie), zoals bij vitiligo. 
 
Met deze huidscan maken we een unieke reis door de huidlagen heen. We kunnen vanuit hier een beter beeld krijgen van welke behandelingen en producten de huid nodig heeft. Doordat we in de toekomst kunnen kijken, kunnen we ook werken aan een stukje preventie. Na een aantal behandelingen kunnen er weer nieuwe foto’s gemaakt worden welke vergeleken kunnen worden met de beginfoto’s. Zo wordt de huidverbetering mooi in kaart gebracht. 

Wij zijn blij met deze aanwinst en kunnen hiermee nog meer huidverbetering bereiken. Wanneer kom jij langs voor een huidanalyse?


Wil je direct jouw intake plannen?

Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem.                              BOEK HIER ONLINE! 

Of neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier. 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
 * verplichte velden

Waarom naar Huidgericht? 

- Ook in de avonden geopend!
- Professionele zorg!
- Contracten met iedere verzekeraar!

Telefoonnummer Huidgericht: 
 073 - 7113193