BACK
mei 13, 2022 |
huidgericht

Wil jij de beste huid van je leven?

Zie jij dat wel zitten? Wij zijn alvast erg verheugd om jou te kunnen meedelen dat we een nieuwe topper in onze praktijk gaan verwelkomen! 

We houden het nog even spannend maar het is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een drie stappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of led licht kunnen specifieke huidproblemen erg efficiënt worden aangepakt.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint... Deze behandeling slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat. Zelf een behandeling ondergaan is de beste manier om erachter te komen wat deze behandeling écht kan doen voor jouw huid. Wij zijn enthousiast. 

Ben jij nieuwsgierig?
Vraag dan nu jouw kortingscode via onderstaand contact-formulier en ben er als eerste bij. 

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden