BACK
mrt 1, 2022 |
huidgericht

Even voorstellen... Simone

Mijn naam is Simone, ik ben 22 jaar en derdejaarsstudent huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Misschien hebben sommige van jullie mij al wel eens gezien op de locatie in den Bosch waar ik werk als schoonheidsspecialiste. Deze opleiding heb ik in 2019 in Goes afgerond. Vanwege mijn studie huidtherapie ben ik de aankomende weken extra aanwezig bij Huidgericht, op dinsdag en vrijdag, als stagiaire op de locatie in Heesch. Ik kijk ernaar uit om de kennis die ik heb geleerd toe te kunnen passen in de praktijk. Tevens vind ik het erg leuk om de verschillende behandelingen die Ilona en Irene aanbieden nu te kunnen zien in de praktijk.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

Waarom de opleiding Huidtherapie?

De interesse in de huid is bij mij ontstaan doordat mijn tante ook schoonheidsspecialiste is. Destijds was het voor mij dan ook een gemakkelijke keuze om de opleiding allround schoonheidsspecialiste te gaan doen. Tijdens deze opleiding had ik het vak pathologie, dit ging veel over huidaandoeningen. Hierdoor is dan ook mijn interesse ontstaan voor de medische aspecten van de huid. Toen ik de studie allround schoonheidsspecialiste had afgerond wilde ik mijn kennis en vaardigheden verbreden. Dit kon met de studie Huidtherapie. Tijdens de opleiding Huidtherapie heb ik al met veel medische behandelingen kennis gemaakt, zoals: Manuele Lymfedrainage, zwachtelen, steunkousen aanmeten, lasertherapie, elektrische epilatie, acnetherapie en camouflagetherapie.


Waarom stage lopen bij Huidgericht?

Via een kennismakingsgesprek voor stage kwam in contact met Ilona en Irene en dus met Huidgericht. Tijdens het gesprek klikte het meteen en ben ik komen werken als schoonheidsspecialiste. Hier heb ik al een beetje kunnen meekijken met de huidtherapeutische behandelmogelijkheden. Dit maakte mij al erg nieuwsgierig. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier de aankomende weken stage mag lopen en praktijkervaring kan opdoen.

Daarnaast spreekt Huidgericht mij erg aan vanwege de eerlijkheid, professionaliteit en kennis van het vak. Hierdoor weet ik zeker dat ik veel ga leren van Ilona en Irene.