BACK
apr 20, 2021 |
huidgericht

Moederdag

Dat moeders superpower hebben weet natuurlijk iedereen. Maar om deze power te houden is het belangrijk dat ook moeders af en toe even opladen. Dat kan bij ons.   

Wij hebben een perfect verwen arrangement samengesteld van 75 minuten. Een heerlijk cadeau voor jouw moeder met moederdag.
 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

De ‘Power Woman’ treatment begint met een heerlijke ontspannende rugmassage, door deze start kan je moeder direct helemaal tot rust komen. Vervolgens gaat de behandeling verder met het gelaat. We beginnen met het reinigen van de huid en waar nodig wordt een dieptereiniging uitgevoerd. Daarna wordt de superfacial peel aangebracht. Deze peel bevat een speciaal gekozen mix van acht actieve ingrediënten geselecteerd op hun kracht en tegelijkertijd zachte werkingsmechanismen. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings die de huid peelen om een nieuwe en ongeschonden huid zichtbaar te maken, bevat de superfacial ™ peel papaïne, een natuurlijk gewonnen enzym. Papaïne is een krachtig spijsverteringsenzym afgeleid van papaya vrucht die in wezen de dode huidcellen van de oppervlakte 'eet', waardoor de huid glad, zacht en stralend eruit ziet, maar zonder de downtime en intense peeling effect. Na de peeling wordt het gelaat verwend met een heerlijke ontspannen massage. De massage wordt afgerond met een bio-cellulose sheet-masker verrijkt met hyaluronzuur, zink en zee-algen die de huid verfrissen, kalmeren en verzachten. De behandeling wordt afgesloten met een passend serum en afsluitende verzorgende crème.

Deze behandeling wordt als moederdag cadeau aangeboden voor €89,00.
Ps. ook leuk om een andere power vrouw of jezelf cadeau te geven. Mag best vinden wij. Deze actieprijs is geldig t/m mei 2021.  

 
Heb je interesse in deze speciale behandeling of wil je het graag aan iemand cadeau doen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden