BACK
apr 19, 2021 |
huidgericht

Dankjewel stagiaire Sanne voor jouw inzet!

Bij Huidgericht heb ik veel verschillende behandelingen gezien en uitgevoerd, wat ik een groot pluspunt vond aan deze stage. Van acné tot oedeem en van laseren tot peelings: Ik heb alles voorbij zien komen en hier veel van mogen leren. Ilona en Irene zijn echte vakvrouwen die met veel passie hun beroep uitoefenen en ze hebben mij erg goed begeleidt. Beiden waren ze erg begaan met mijn stageproces, net zoals ze begaan zijn met hun patiënten.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

De afgelopen 10 weken heb ik mijn derdejaars-stage gelopen bij Huidgericht en ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad! De tijd is omgevlogen en ik ben een hele goede ervaring rijker. Tijdens mijn stage heb ik veel kennis opgedaan en heb ik een goed beeld gekregen hoe alles in de praktijk in zijn werk gaat. Op stage gaan dingen anders dan op school en ik vond het interessant om nu ook het “echte werk” mee te mogen maken.

Het contact met de patiënten en de band die je toch in korte tijd met mensen opbouwt vind ik een van de leukste aspecten van mijn stage. Het helpen van mensen en hen uiteindelijk gelukkig en zelfverzekerder naar buiten zien gaan, is hetgeen wat het beroep huidtherapeut zo mooi maakt voor mij. De diversiteit aan behandelingen bij Huidgericht sprak mij ook erg aan en ik ben er door deze stage achter gekomen dat ik later zelf ook zowel de cosmetische als de medische kant wil combineren.

De opgedane kennis die ik heb meegekregen uit deze stage ga ik zeker meenemen tijdens mijn studie en verdere carrière. Ik wil Ilona en Irene ontzettend bedanken voor de kans die ze me hebben gegeven en de fijne begeleiding.
Ik heb een leuke tijd gehad bij Huidgericht en wie weet tot ziens!

Liefs Sanne 

 

Heb je een vraag die je graag wilt stellen aan Huidgericht? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden