BACK
mrt 21, 2021 |
huidgericht

Het eerste goedgekeurde microneedling systeem ter wereld

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime (kort herstel). Dat is wat we willen bij het behandelen van acne-littekens, grove poriën en fijne lijntjes. Hoe gaan we dit aanpakken? Met behulp van medische microneedling behandelingen met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT).

Toen wij bijna 6 jaar geleden Huidgericht begonnen hebben wij tegen elkaar gezegd, kwaliteit staat voorop. Daarnaast laten wij onze keuzes leiden volgens de nieuwste wetenschap. En precies hierom gaan wij een van de meest gekozen behandelingen verbeteren; microneedling. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

De SkinPen microneedling is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren. De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige microneedling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

En daarom is SkinPen het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.


Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.


Indicaties SkinPen microneedling – CIT

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:
- (Acné) littekens
- Fijne lijntjes 
- Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
- Doffe huid
- Grove huidstructuur
- Striae / striemen
- Vergrote poriën
- Verslapte huid


Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang jij 2 nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.
Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.


Voordeelpakketten 

Uiteraard bieden wij ook deze nieuwste behandelmethode aan in 3 leuke pakketten gecombineerd met 2 essentiële producten voor thuisgebruik van SkinCeuticials (een anti-oxidant t.w.v. €90 en zonnebrandcrème t.w.v. €37).

Klik hier om de voordeelpakketten te bekijken. 

 

Heb je interesse in microneeling middels SkinPen of een vraag? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden