BACK
feb 12, 2021 |
huidgericht

Het sterkste retinal product op de markt!

Medik8 heeft onlangs hun nieuwste en meteen ook sterkste product in de Crystal Retinal serie gelanceerd: de Crystal Retinal 20! Medik8 is expert in vitamine A (retinol) producten. Deze worden dan ook over de hele wereld door veel experts gebruikt. 

Vitamine A is hèt ingrediënt voor de meest optimale huidverbetering. Het Crystal Retinal 20 serum bevat maar liefst 0,2% gestabiliseerde retinaldehyde, de sterkste vorm van vitamine A die zonder voorschrift van een arts verkrijgbaar is! Wat doet dit product? 


Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

   - Het verhoogt de collageen aanmaak (voor een stevigere huid); 
   - Verhoogt de celvernieuwing;
   - Vermindert de productie van melanine (pigmentcellen) en vermindert    daarmee ook zonschade; 
   - Het is de enige vorm van vitamine A die ook direct antibacterieel werkt. Daarmee vermindert dit product onzuiverheden en acne;
   - Verbetert de algehele huidgezondheid. 

Het product is perfect voor mensen die zichtbare tekenen van veroudering willen verminderen en verdere huidveroudering willen voorkomen. Door de antibacteriële werking is het product ook zeer geschikt voor mensen met een onzuivere huid of acne. 

Een vitamine A serum gebruik je ‘s avonds, waarom? Zonlicht breekt vitamine A af. Wel is het erg belangrijk om overdag een zonbescherming te dragen tijdens het gebruik van een vitamine A product. 


Bij Medik8 geloven ze in de CSA filosofie: Vitamine C en Sunscreen in de ochtend, vitamine A in de avond. Volgens hen is dit hèt geheim om er langer jong uit te zien! De Crystal Retinal 20 is het nieuwste en meest optimale product binnen deze filosofie.

Maar... Omdat dit product zó sterk is, wordt het alleen door de huidprofessional verkocht, zoals Huidgericht! Daarbij dient de huid eerst te wennen aan vitamine A. De Crystal Retinal serie bestaat uit vijf producten. Voor degenen die willen beginnen met vitamine A, wordt de Crystal Retinal 1 of 3 geadviseerd. Vervolgens stap je over naar de 6, daarna naar de 10. Als jouw huid gewend is aan de Crystal Retinal 10 en je wilt nog meer extra resultaat behalen, dan mag je overstappen op de 20. De professionals bij Huidgericht kunnen jou hier perfect in adviseren. 


Gebruik jij al vitamine A en wil je meer resultaat of wil je ermee beginnen? Vraag advies aan bij Huidgericht! 

*Vitamine A producten mogen niet gebruikt worden i.c.m. zwangerschap of het geven van borstvoeding. 

 

Heb je interesse in een vitamine-A soort of een vraag? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden