BACK
feb 12, 2021 |
huidgericht

Welkom Sanne, veel leerplezier tijdens je stage bij Huidgericht!

Hallo allemaal! Mijn naam is Sanne, ik ben 24 jaar, derdejaarsstudent huidtherapie en de komende weken loop ik stage bij Huidgericht op de locatie in Heesch. Ik kijk hier erg naar uit en hoop veel te leren over het vak en de werkzaamheden in de praktijk. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd en al wat praktijk ervaring opgedaan in onze kliniek op Hogeschool Utrecht, maar ik vind dat je toch het meeste leert en meer ervaring kan opdoen tijdens een stage. Daarom ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit. 

Toen ik voor het eerst langskwam bij Huidgericht was mijn eerste indruk meteen goed. Je wordt altijd enthousiast en vriendelijk ontvangen door Ilona en Irene. Ik weet zeker dat ik veel zal leren van hun professionaliteit en ervaring.

Huidgericht biedt veel diverse behandelingen. Wat mij direct tijdens mijn eerste stagedag opviel, is dat voor iedere huid een passend behandelplan wordt gemaakt. De tevredenheid van de patiënt is hierbij zeer van belang.


Waarom heb ik voor de opleiding huidtherapie gekozen?

De passie voor de huid is bij mij ontstaan toen ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialist volgde.
Tijdens deze opleiding heb ik in verschillende praktijken stage gelopen en heb dit als zeer leerzaam ervaren. Echter miste ik wat meer diepgang en heb ik er daarom na het afronden van deze opleiding voor gekozen om de studie huidtherapie te starten. Hier zit ik echt op mijn plek en heb ik wel de diepgang gevonden die ik eerder miste.

Mijn interesse ligt bij het leren over verschillende huidaandoeningen- en ziektes, hoe je deze kunt herkennen en wat de beste behandelmethode is. Zowel de cosmetische als medische kant vind ik interessant en ik hou van de afwisseling tussen de verschillende behandelingen.

Een van de leukste aspecten van het vak vind ik het contact met patiënten en mijn dag is dan ook geslaagd wanneer iedereen met een tevreden gevoel de praktijk verlaat.
De komende periode zal ik gemotiveerd en met veel plezier stage lopen.

Hopelijk zien we elkaar snel bij Huidgericht!
 

Heb je een vraag die je graag wilt stellen aan Huidgericht? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden