BACK
nov 19, 2020 |
huidgericht

Trakteer jezelf op een mooie huid middels Colorescience (100% minerale make-up)

Huidverzorgingsproducten, de naam zegt het al, verzorgen en verbeteren de huid. Maar wist jij dat er naast de ‘gewone’ skincare ook make-up bestaat die jouw huid verbeteren? Colorescience is een uniek merk bestaande uit 100% mineraal make-up en is geheel gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Het is geperfectioneerd door dermatologen en omdat het gekoppeld is aan kennis van een behandelaar, kom je Colorescience niet in de parfumerie tegen. Maar gelukkig kun je voor deze mooie producten dus wel bij Huidgericht terecht, want ze zijn echt top :)!

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

De meeste make-up merken dragen niet bij aan de gezondheid van de huid. Colorescience is daarom uniek in zijn soort; het beschermt, camoufleert, verzorgt en verbeterd. Want na het aanbrengen van deze producten heb je direct een mooi resultaat en werken de producten op lange termijn werken mee aan huidverbetering.

' Zie het als een verlengstuk van je verzorgingsproducten om tot nog mooiere resultaten te komen. ' 

Het is natuurlijk sonde als je goede skincare gebruikt en hier vervolgens een ‘slechte’ toplaag van make-up over aanbrengt.

Wat maakt Colorescience zo uniek?

   - In tegenstelling tot andere merken is Colorescience 100% mineraal. Hierdoor verstoppen je poriën niet en blijft je huid ademen. Het dragen van Colorescience voelt daarom ook heel natuurlijk en luchtig, alsof je niets op hebt.
Met behulp van een watertest zal het verschil duidelijk worden tussen Colorescience en een ander willekeurig merk. Doordat Colorescience bestaat uit 100% mineralen mengt het zich niet met water en blijft het op de huid liggen. Omdat onze huid voor 80% uit water bestaat zullen producten die niet 100% mineraal zijn een vervuiling in de huid geven. Bij niet 100% minerale producten zal het zich dus gaan mengen in de huid. Dat willen we toch niet!? (zie bovenstaand plaatje waarbij links producten van Colorescience zijn gebruikt en rechts een ander merk)

   - De UV-bescherming (UVA en UVB) in Colorescience producten bestaat uit fysische filters: zinkoxide en titaniumoxide. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van chemische filters. Dat is erg belangrijk want onderzoek heeft bewezen dat fysische filters op dit moment de enige veilige filters zijn. Ze blijven op de huid liggen waardoor ze het meest effectief te werkgaan.  

   - Middels anti-oxidanten geeft het bescherming tegen infra-rood, blauw licht en luchtvervuiling. Vrije radicalen worden geneutraliseerd.

   - Alle producten zijn vrij van talk, kleurstoffen, synthetische parfum, minerale oliën, uitdrogende alcoholen en agressieve chemische ingrediënten.

' Dit maakt de producten geschikt voor de meest gevoelige huiden en huidaandoeningen! Denk bijvoorbeeld aan acne en rosacea. ' 

 
Waar bestaat de Colorescience lijn uit?

Binnen Colorescience zijn er verschillende producten die de huid onmiddellijk verzorgen, corrigeren en beschermen. Daarnaast zijn er producten die de huid egaliseren door middel van een hoge dekking maar wel een natuurlijk resultaat. Voor deze egaliserende producten kan ook een speciale primer aangebracht worden. Als afsluiter kan er gebruik worden gemaakt van een heerlijk kalmerende, hydraterende en fixerende spray en beschermende lipgloss. Maar ze hebben ook bronzers, concealers en oogmake-up ect. Genoeg keuze dus..

Loop jij wel eens tegen het probleem aan dat je door de dag heen je zonbescherming opnieuw aan wilt brengen, maar je al een laagje make-up draagt? Dan is de bestseller van Colorescience iets voor jou! Een makkelijke brush on-the-go waar een poeder uitkomt met factor 50! De kleur is neutraal waardoor het op álle huiden kan worden aangebracht, ook over make-up! Keer op keer.. Want beschermen tegen de zon moet vaker dan 1 keer per dag. ;)

Online boeken: Minerale make-up: product en gebruiksadvies 

Ben jij benieuwd naar welke producten geschikt zijn voor jouw huid en wil je weten hoe je ze aanbrengt? Maak dan een afspraak. Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem. Hierdoor kun je 24/7 alle mogelijkheden bekijken en jouw ideale plekje direct in de agenda reserveren. Je komt rechtstreeks in het online boekingssysteem door hier te klikken of via de roze button ‘Maak afspraak’ op de homepage van www.huidgericht.nl. Tip: Het consult is gratis bij aanschaf van producten.


Hopelijk tot snel bij Huidgericht!
 

Heb je vragen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden