BACK
nov 16, 2020 |
huidgericht

De mogelijkheden voor een heerlijk me-time moment bij de schoonheidsspecialist zijn door succes uitgebreid

Het team uitbreiden met een schoonheidsspecialist binnen Huidgericht blijkt een groot succes te zijn. Daarom zijn schoonheidsbehandelingen vanaf november 2020 voortaan op drie dagen (ook online) te boeken in plaats van alleen op maandagen. Dat betekent nog meer mogelijkheden om jezelf eens te laten verwennen of om iemand anders een relax-momentje cadeau te geven.

Even heerlijk ontspannen. Wie wil dat nu niet? Behandelingen bij een huidtherapeut zijn over het algemeen niet zo fijn. Uiteindelijk worden we wel blij van het resultaat, maar de behandeling zelf is meestal geen pretje. Daarvoor kun je beter bij een schoonheidsspecialist zijn. Zij kan je lekker in de watten leggen, heerlijk! In de salon bieden wij verschillende schoonheidsbehandelingen aan gegeven door een schoonheidsspecialist, hierdoor is er voor elk wat wils.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

Quick refresh (30 min)
Wil jij geen poespas aan je gezicht maar juist een snelle opfrisser? Dan is deze 30 minuten behandeling de ideale behandeling voor jou.
   - Reiniging, intensieve scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, afsluitende crème
 
Take your time (60 min)
Even lekker ontspannen en ontstressen? Kies dan voor de Take your time behandeling. In deze behandeling nemen we echt even de tijd om te kijken naar wat jouw huid nodig heeft en kun je heerlijk genieten. Puur een moment van relaxen en je wenkbrauwen worden ook meteen netjes verzorgd!
   - Reiniging, superfacial peel met vliesmasker, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, masker, serum, afsluitende crème
 
Hydrating Boost (60 min)
Heb jij ook zo’n last van een trekkerige huid door het dragen van mondkapjes of door het gure herfstweer? Dan is de Hydrating boost de behandeling voor jou.  We brengen het vochtgehalte weer op peil en zorgen ervoor dat jouw huid weer meer weerstand kan bieden. Geef je huid met deze behandeling wat extra aandacht.
   - Reiniging, superfacial peel met vliesmasker, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, intensief hydraterend masker, serum, afsluitende crème
 
Reset & glow (60 min)
Is jouw huid een beetje dof en kan het wel weer wat aandacht gebruiken? Reset & glow is dan de behandeling voor jou. Aan de hand van een milde peeling verwijderen we die doffe huidcellen en brengen we de glow weer terug op jouw huid; Time to shine!
   - Reiniging, onzuiverheden verwijderen, superfacial peel intens, epileren wenkbrauwen, massage, masker, serum, afsluitende crème
 
Pore-fessional (60 min)
Wil jij net even een stapje verdergaan op het gebied van huidverzorging? Kies dan voor de pore-fessional behandeling. Deze behandeling is gericht op het egaliseren van de huid en het verbeteren van de huidconditie. Absolutely Flawless.
Maat let op; Kies deze behandeling niet als jij een hele gevoelige huid hebt. Dan is deze behandeling namelijk net iets pittig. Ook als je van de zon of van de zonnebank houdt, raden we deze behandeling af. Je huid wordt namelijk extra gevoelig voor zonlicht waardoor er pigmentvlekjes kunnen ontstaan.
   - Reiniging, onzuiverheden verwijderen, microdermabrasie, intensieve scrub, epileren wenkbrauwen, masker, serum, afsluitende crème
 
Skin workout (60 min)
Ook wel ‘the top of the bill’ genoemd onder de  schoonheidsbehandelingen. Aan de hand van microneedling en bindweefselmassage krijgt jouw huid een enorme boost. De huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van elastine en collageen dat ervoor zorgt dat jouw huidconditie verbeterd en weer meer volume krijgt. Train your cells!
   - Reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, bindweefselmassage, milde microneedling, masker, serum, afsluitende crème
 
 
Online boeken
Wil je jouw schoonheidsbehandeling direct plannen? Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem. Hierdoor kun je 24/7 alle mogelijkheden bekijken en jouw ideale behandeling en plekje direct in de agenda reserveren. Je komt rechtstreeks in het online boekingssysteem door hier te klikken of via de roze button ‘Maak afspraak’ op de homepage van www.huidgericht.nl.
Let op; dit kan alleen voor de schoonheidsbehandelingen, huidtherapeutische consulten zijn niet online boekbaar.
 

PrijzenKlik hier voor alle mogelijkheden en prijzen


Hopelijk tot snel bij Huidgericht!
 

Heb je vragen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden