BACK
jun 10, 2020 |
huidgericht

Nieuw: Schoonheidsspecialist bij Huidgericht

Schoonheidsspecialist, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, huidtherapeut... We horen vaak dat veel mensen het lastig vinden om deze afweging te maken. Maar piekeren hierover is niet meer nodig en behoort daarom tot het verleden. Gelukkig maar, want piekeren is immers niet goed voor je huid! Wij hebben de oplossing voor jou: Naast huidtherapeuten is er voortaan ook een schoonheidsspecialist werkzaam in de praktijk. Zo ben je bij Huidgericht altijd aan het juiste adres! 

Kort het verschil: Een huidtherapeut is een HBO-opgeleide paramedicus die een huidklacht vermindert. Zichtbare huidverbetering is het doel. Een schoonheidsspecialist is meer gericht op verzorging en ontspanning. Door deze twee beroepen te combineren binnen de praktijk geeft dat vele voordelen. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

Altijd in de juiste handen 

Ook al zijn we hele lieve meiden, soms horen we toch dat iemand het spannend vindt om naar een huid-‘therapeut’ te gaan en plant daarom liever een afspraak bij een schoonheidsspecialist. Maar we komen ook het tegenovergestelde tegen, waarbij men liever hun huid aan een paramedici toevertrouwd. Doordat beide beroepen in onze praktijk werkzaam zijn, zijn de lijntjes kort. Je kunt hierdoor een afspraak plannen bij wie jij je het meest op je gemakt voelt. Mocht blijken dat je wellicht toch beter bij de ander op je plek bent, kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Dit kan ook later in een behandeltraject zijn. Gaat het bijvoorbeeld na een tijdje erg goed met je huid, kunnen de onderhoudsbehandelingen door een schoonheidsspecialist uitgevoerd worden. Maar ben je bij de schoonheidsspecialist en gaat je huid wat achteruit of heeft het een behandeling nodig met meer intensiteit? Dan kunnen we ook snel handelen!


Toe aan ontspanning?

Even heerlijk ontspannen. Wie wil dat nu niet? Behandelingen bij een huidtherapeut zijn over het algemeen niet zo fijn. Uiteindelijk worden we wel blij van het resultaat, maar de behandeling zelf is meestal geen pretje. Daarvoor kun je beter bij een schoonheidsspecialist zijn. Zij kan je lekker in de watten leggen door na het verwijderen van onzuiverheden af te sluiten met een heerlijke massage. Zo ben je én van je grootste mee-eters af, én heb je het ultieme me-time moment gecreëerd. Ideaal!

 
Mooie wenkbrauwen

Baalde jij ook dat je tijdens een gezichtsbehandeling bij Huidgericht niet je wenkbrauwen kon laten doen? Ook dit probleem is nu dus opgelost. Want je kunt bij een face beauty behandeling ook je wenkbrauwen laten epileren en eventueel verven. Idem voor je wimpers. Hoe fijn is dat, zeker nu de zomerperiode eraan komt! 


Een nieuw gezicht bij Huidgericht

Zie jij dat wel zitten; een lekkere face beauty behandeling, eventueel aangevuld met een heerlijke massage? Laat het ons weten, dan plannen we een behandeling voor je in bij onze schoonheidsspecialist Feline!
Feline is 4e jaars studente huidtherapie, nog een paar weekjes en dan is ze afgestudeerd. Maar zoals gezegd is deze meid ook al schoonheidsspecialiste. Hierom kunnen we ons behandelaanbod uitbreiden. 

Tarieven

  DuurPrijsStrippenkaart*
Schoonheidsbehandeling        
Face beauty  Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging 30 min € 35  € 175
Face beauty  Face beauty 30 min 
+ epileren van de wenkbrauwen, gezichts- schouder nekmassage
60 min € 70  € 350
Face beauty   Face beauty 60 min 
+ hand arm- of voetmassage
90 min € 105  €525
Epileren wenkbrauwen  (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 16  
Verven wenkbrauwen of wimpers (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 12  
Harsen bovenlip (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 10  
Harsen kin (alleen mogelijk i.c.m. face beauty behandeling)   + € 10  
Harsen gezicht      € 22 € 110 
Harsen bikinilijn     € 22 € 110
Harsen bovenbenen     € 22 € 110
Harsen oksels     € 22 € 110
Harsen onderbenen     € 22 € 110
Harsen rug     € 24 € 120
* Bij enkele behandelingen is het mogelijk een strippenkaart af te nemen. Indien je een strippenkaart van 6 behandelingen afneemt en het gehele bedrag vooraf betaalt, krijg je de 6e behandeling gratis. 
 


Wil jij een behandeling plannen bij onze schoonheidsspecialiste? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden