BACK
jun 10, 2020 |
huidgericht

Schoonheidsspecialiste bij Huidgericht

Schoonheidsspecialist, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, huidtherapeut... We horen vaak dat veel mensen het lastig vinden om deze afweging te maken. Maar piekeren hierover is niet meer nodig en behoort daarom tot het verleden. Gelukkig maar, want piekeren is immers niet goed voor je huid! Wij hebben de oplossing voor jou: Naast huidtherapeuten is er voortaan ook een schoonheidsspecialist werkzaam in de praktijk. Zo ben je bij Huidgericht altijd aan het juiste adres! 

Kort het verschil: Een huidtherapeut is een HBO-opgeleide paramedicus die een huidklacht vermindert. Zichtbare huidverbetering is het doel. Een schoonheidsspecialist is meer gericht op verzorging en ontspanning. Door deze twee beroepen te combineren binnen de praktijk geeft dat vele voordelen. 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

Altijd in de juiste handen 

Ook al zijn we hele lieve meiden, soms horen we toch dat iemand het spannend vindt om naar een huid-‘therapeut’ te gaan en plant daarom liever een afspraak bij een schoonheidsspecialist. Maar we komen ook het tegenovergestelde tegen, waarbij men liever hun huid aan een paramedici toevertrouwd. Doordat beide beroepen in onze praktijk werkzaam zijn, zijn de lijntjes kort. Je kunt hierdoor een afspraak plannen bij wie jij je het meest op je gemakt voelt. Mocht blijken dat je wellicht toch beter bij de ander op je plek bent, kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Dit kan ook later in een behandeltraject zijn. Gaat het bijvoorbeeld na een tijdje erg goed met je huid, kunnen de onderhoudsbehandelingen door een schoonheidsspecialist uitgevoerd worden. Maar ben je bij de schoonheidsspecialist en gaat je huid wat achteruit of heeft het een behandeling nodig met meer intensiteit? Dan kunnen we ook snel handelen!


Toe aan ontspanning?

Even heerlijk ontspannen. Wie wil dat nu niet? Behandelingen bij een huidtherapeut zijn over het algemeen niet zo fijn. Uiteindelijk worden we wel blij van het resultaat, maar de behandeling zelf is meestal geen pretje. Daarvoor kun je beter bij een schoonheidsspecialist zijn. Zij kan je lekker in de watten leggen door na het verwijderen van onzuiverheden af te sluiten met een heerlijke massage. Zo ben je én van je grootste mee-eters af, én heb je het ultieme me-time moment gecreëerd. Ideaal!

 
Mooie wenkbrauwen

Baalde jij ook dat je tijdens een gezichtsbehandeling bij Huidgericht niet je wenkbrauwen kon laten doen? Ook dit probleem is nu dus opgelost. Want je kunt bij een schoonheidsbehandeling ook je wenkbrauwen laten verzorgen. Idem voor je wimpers. Hoe fijn is dat, zeker nu de zomerperiode eraan komt! 


Schoonheidsspecialiste bij Huidgericht

Zie jij dat wel zitten; een lekkere behandeling, eventueel aangevuld met een heerlijke massage? Laat het ons weten, dan plannen we een behandeling voor je in bij onze schoonheidsspecialiste!


Prijzen; 
Klik hier voor alle mogelijkheden en prijzen


ONLINE BOEKEN!

Wil je direct jouw schoonheidsbehandeling plannen?  Dat kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem. Boek hier online! 

 

Heb je vragen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden