BACK
mrt 20, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Slechts 1 schepje per dag, helpt je immuunsysteem!

Nu het Corona virus de hele wereld raakt, ga ik mezelf afvragen: “Leef ik zelf gezond genoeg om de beste versie van mezelf te zijn?” Dat antwoord is helaas nee.  Maar in deze tijd ben ik mezelf er nog meer bewust van. Mijn immuunsysteem moet top zijn. Of ik dan wel of niet minder vatbaar ben voor het Corona virus? Geen idee. Maar beter is het altijd.

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als je al in het bericht zit. 

“Pas goed op jezelf, en je naasten.” 

Deze zin horen we nu wel een aantal keren per dag. We houden elkaar goed in de gaten, proberen er zoveel mogelijk voor elkaar te zijn maar zonder onnodige risico’s te nemen. Erg belangrijk is dat we gezond eten: minimaal 250 gram groente en twee stuks fruit per dag. Varieer daarmee, zodat je alle verschillende vitamines en mineralen binnenkrijgt. 
Helaas voldoen onze huidige eetgewoontes vaak niet aan de behoefte die ons lichaam nodig heeft. Ons eten is bewerkt en bevat niet meer dezelfde voedingsstoffen als dit vroeger ooit deed. Stop je slechte brandstof in je lichaam, dan loopt het niet lekker. Je bent futloos, de energie ontbreekt en dit zie je ook terug aan je huid. Deze wordt grauwer en straalt minder. Dus, actie is nodig.. 

We kunnen ons lichaam helpen door het de juiste brandstoffen te geven om ons immuunsysteem te optimaliseren. Wat bedoel ik hiermee? Een energybooster en beschermer die lichaam en huid optimaal houdt door o.a. de hoogwaardige vitamines en mineralen. Een toevoeging die het afweer- en immuunsysteem inclusief de ontgifting van het lichaam ondersteunt. Klinkt perfect in deze “Corona” tijd! Een kwalitatief supplement kan je daarbij helpen. Het is een kleine toevoeging aan je dagelijkse routine maar geeft een grote aanvulling!


Supplement in pil of poeder?

Huidgericht heeft een bewuste keuze gemaakt om te werken met de supplementen van Cellics. Het geeft al verschil door slechts één schepje poeder toe te voegen aan je ontbijt. Je roert het gemakkelijk door een glas water, een sapje of je smoothie. Super easy! Maar waarom een poedervorm? Orale inname middels een poeder vergemakkelijkt de opname, zonder dat er onnodige vulstoffen het lichaam binnen treden. En al die verschillende pillen zijn niet meer nodig.  In 1 poeder zitten namelijk 27 skin- en celboosters waardoor je niet meer 12 verschillende pillen hoeft te nemen. 

Let’s protect!

Er zijn verschillende supplementen, maar speciaal in deze periode gaat de Cell First van Cellics helpen. Deze energy- en antioxidantenboost in poedervorm geeft je vitaliteit en energie een extra boost. Het zorgt ervoor dat bacteriën en schadelijke invloeden minder kans krijgen, om zo lang mogelijk fit en mooi te blijven. Gezonde voeding is daarom niet alleen essentieel voor de gezondheid van je lichaam, maar ook voor je huid.

Conclusie: Met de Cell First werk je:
   1.  Aan jouw energie en immuunsysteem
   2.  Aan een stralende huid (als cadeautje)

!! Deze multivitaminen is een aanrader voor het gehele gezin, dus ook voor de kids!
Genoeg reden om het te proberen.

 

ACTIE: Omdat we het erg belangrijk vinden dat iedereen zo fit mogelijk is en blijft, ontvang je nu 20% korting tot 6 april 2020. 
 -  Van € 82,- voor € 65,60 (270 gram)  - 

Wil je ook zo snel mogelijk starten met de Cell First of toch liever gebruik maken van een ander Cellics supplement? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier. 

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden