BACK
jul 11, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Nieuw merk bij Huidgericht

Vanaf juli 2019 is Huidgericht officieel leverancier van het merk SkinCeuticals!

Maandenlang heeft Huidgericht informatie opgevraagd bij verschillende merken en meerdere producten getest. En ja, uiteindelijk is er volmondig JA gezegd tegen het merk: SkinCeuticals! 

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

Met de komst van SkinCeuticals voegt Huidgericht een cosmeceutical toe in het assortiment van producten. SkinCeuticals ontwikkelt huidverzorgingsproducten voor thuis en behandelingen in de praktijk. Het verbetert de gezondheid van de huid met pure producten en herstelt schade die tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, verslapping en hyperpigmentatie veroorzaakt. Een groot pluspunt: het zijn cosmetische producten met biologisch actieve ingrediënten die medische of medicinale voordelen hebben. 

Met de huidverbeterende kenmerken is SkinCeuticals een prachtige aanvulling op de behandelingen zoals chemische peelings en microneedling. Maar ook om de huid te herstellen na acne om littekens te beperken. 


Kwaliteit / Wetenschap van SkinCeuticals

De skincare producten van SkinCeuticals worden over de gehele wereld geadviseerd en vooral ingezet door dermatologen en cosmetisch artsen. En dat heeft een reden. 

" Want waar veel cosmetische huidproducten alleen een oppervlakkig resultaat geven, gaat SkinCeuticals verder." 

De wetenschappelijke achtergrond van dit merk heeft jarenlang een ontwikkeling doorgemaakt waar verschillende medische disciplines aan hebben gewerkt. Uit dit onderzoek zijn verschillende topproducten ontstaan die de huid bewezen beschermen en verbeteren. De producten bieden een brug tussen op recept gebaseerde producten en vrij verkrijgbare cosmetica.
Het is dan ook echt wetenschappelijk en werkt daarmee veel dieper in de huid dat andere cosmetische huidproducten. Heb je interesse in deze studies? Geef het aan, we hebben het in de praktijk beschikbaar maar neem er wel wat tijd voor uit want het bestaat uit heeel veel pagina's ;) 

Stappenplan
SkinCeuticals gaat uit van een principe van drie stappen: voorkomen, corrigeren en beschermen. Het drie stappenplan vormt de complete verzorging die de huid nodig heeft. 


Antioxidanten voor een gezonde huid
Een belangrijk ingrediënt van de producten van SkinCeuticals zijn antioxidanten. Deze stoffen beschermen de huid tegen vrije radicalen: agressieve stoffen die uw huid kunnen beschadigden. Dit zijn bijvoorbeeld UV-stralen en luchtvervuiling.

Voorbeelden van antioxidanten die de producten van SkinCeuticals bevatten zijn:
   - Vitamine C: voor de aanmaak van collageen
   - Vitamine E:  ter bescherming van de celmembraan
   - Pro-vitamine B5: kalmeert de huid

Daarnaast bevatten de producten van SinCeuticals veel vitamine A. Deze stof zorgt ervoor dat de huid er jonger en frisser uitziet, doordat oude huidcellen sneller worden vervangen door nieuwe huidcellen.

   - Vitamine A: stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de vochthuishouding, herstelt beschadigde cellen

 

Wil je graag productadvies of een SkinCeuticals-behandeling? Neem contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden