BACK
mrt 1, 2019 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Nieuw: Huidtherapie in Krullendonk (Heesch)!

Per 1 april opent Huidgericht een vestiging in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Gildestraat in Krullendonk. Terwijl veel mensen op zoek zijn naar het perfecte carnavalspak, zoeken wij naar nieuw meubilair voor in de nieuwe behandelkamer. 

Klik op de foto voor meer informatie omtrent deze nieuwe locatie van Huidgericht, of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

Wat word jij met carnaval? Huidtherapeut?

Huidtherapie is een beroep wat nog niet iedereen kent maar wel voor iedereen interessant kan zijn. Vroeger konden mensen met huidklachten alleen terecht bij een huisarts, schoonheidsspecialist of een dermatoloog. Dit is veranderd want door de kennis van artsen en schoonheidsspecialisten te bundelen ontstond de basis voor een nieuw beroep: huidtherapeut.

Samenwerken = Carnaval

Met reeds onze locatie bij De Wevers (Nistelrode) en de nieuwe locatie in Krullendonk (Heesch) werken we steeds meer samen met thuiszorgorganisaties in deze dorpen. Maar ook in Snevelbokkenland (Heeswijk-Dinther & Loosbroek) en bij de Piereslikkers (Vorstenbosch) zijn wij wel eens te vinden mocht dit nodig zijn voor oedeemtherapie. 

Huidtherapie is een paramedisch beroep waarbij samenwerking essentieel is. Met een nieuwe locatie in het gezondheidscentrum kunnen wij dit in de praktijk perfect realiseren met huisarts, fysiotherapeut, diëtist en andere om ons heen. Eigenlijk is werken in een gezondheidscentrum dus een soort carnaval. Een mooie en goede carnaval maak je tenslotte ook niet alleen maar samen. 

Behandelingen

Met de juiste kennis, hulpmiddelen en behandelingen worden mooie resultaten behaald. De specialisaties van huidtherapeuten Ilona & Irene zijn:

  • Huidtherapie: Een voorbeeld van een huidprobleem wat ook na de carnaval snel opspeelt is  acne. Door weinig slaap, ongezond eten, verminderde hygiëne en veel alcohol komen de puistjes weer te voorschijn.  
  • Oedeemtherapie / steunkousen: Dikke benen van het vocht door het lange staan voor of achter de bar? Vermoeide benen tijdens het lopen van de optocht? Steunkousen zijn hiervoor een goed hulpmiddel. Deze kunnen worden aangemeten bij Huidgericht. 
  • Lasertherapie: Loop je de polonaise en besef je je dat je vergeten bent om je oksels te scheren? Maak dan een afspraak voor definitief ontharen. Laserbehandelingen zijn perfect voor ongewenste haargroei.  

Dus voor nu Alaaf en “ we vatte dur nog enne” bij de opening van de nieuwe locatie in Krullendonk. 

Wil je graag advies of een behandeling? Neem contact met ons op voor een gratis intake. 

Benieuwd wat een huid- en oedeemtherapeut voor je kan betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden