BACK
feb 5, 2020 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Het is de kunst van combineren

Wanneer je last hebt van puistjes kan je huid door behandelingen bij de huidtherapeut al veel rustiger worden. Echter is het ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Wanneer je namelijk producten gebruikt die niet bij je huid passen, kan dit averechts werken. Zonde van al die moeite en het geld! Wist je dat een acne huid namelijk niet altijd vet is? Of dat je puistjes kunt verergeren door te intensief je gezicht te reinigen?

Klik op de foto voor meer informatie of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

Inge heeft hormonale acne op haar gezicht. Inge: “Ik kom al een tijdje voor behandelingen bij Huidgericht vanwege een onzuivere huid. De behandelingen slaan goed aan en dit wordt versterkt doordat ik thuis ook goede producten gebruik. Vier maanden geleden heeft Huidgericht mij een product van Medik8 geadviseerd: Medik8 Balance Moisturiser & Glycolic Acid Activator. Het ziet er super mooi en professioneel uit. Ik kon dan ook niet wachten tot het avond was en ik het voor het eerst aan kon brengen. Ik had net twee nieuwe ontstekingen erbij dus ik hoopte dat de crème zijn werk zou doen aangezien mijn volgende behandeling pas weer over 2 weken gepland stond. ”

In de praktijk wordt naast het uitvoeren van huidtherapeutische behandelingen product advies voor thuis gegeven wat zorgt voor een perfectie combinatie. Huidgericht werkt met twee merken voor huidverzorging. Zo kunnen we heel gericht advies geven voor het beste resultaat en passend bij een ieders wensen. Een relatief nieuw en zeer effectief product van Medik8 is de Balance Moisturiser & Glycolic Acid Activator, bestaande uit 2 producten. Naast de dagelijkse crème (Balance Moisturiser) krijg je er namelijk ook een glycolzuur (Glycolic Activator) bij.

Balance Moisturiser
Deze dagelijkse crème werkt samen met de natuurlijke huidmechanismen om de hydratatie op peil te houden en werkt ontstekingsremmend. Tegelijkertijd geeft het een matterend effect. Een sterke formule zorgt ervoor om bacteriën tegen te gaan die acne veroorzaken. Het kaneel-extract bevordert een heldere teint en reguleert tevens het talgniveau dat helpt puistjes in de toekomst te voorkomen.
Gebruik: Iedere ochtend en avond.

Glycolic Activator
De glycolzuuractivator wordt gebruikt om het effect van Balance Moisturiser te versterken. Verbindingen tussen dode huidcellen worden opgelost. Hierdoor kan de Balance Moisturiser dieper in de huid doordringen en de nieuwe huidcellen van actieve ingrediënten voorzien.
Gebruik: Alleen 's avonds maximaal 2 tot 3 avonden. Breng 4 tot 6 druppels Glycolic Activator aan en laat even intrekken. Breng hierover de Balance Moisturiser aan. Let op: Meng deze producten nooit samen!

Prijs: € 61,95

Review Inge:
“Om het resultaat van de behandeling bij Huidgericht te behouden werkt dit product super fijn. Mijn huid blijft lekker zacht en ik heb minder last van ontstekingen. De crème is erg zacht, ruikt lekker en belangrijk: je doet er lang mee. De acid activator brand een beetje, voor mij altijd een fijn gevoel want dan werkt het. Ik ben tevreden, ik plan weer een nieuwe afspraak bij Huidgericht en neem dan direct een nieuw flesje mee naar huis!”

Benieuwd wat een huid- en oedeemtherapeut voor je kan betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

 


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden