BACK
dec 20, 2018 |
Blogs door Huidtherapeuten Ilona & Irene,  |
huidgericht

Durf jij op dit moment mee te doen aan The skin of Holland?

Flikkerende lampen sieren ieders tuin, de eerste sneeuw is een feit en in iedere huiskamer klinken de nieuwe talenten van de Voice of Holland. Terwijl ik de show kijk vraag ik mezelf af of the Skin of Holland een succes zou zijn. Maar wanneer zou je deze prijs verdienen?

Klik op de foto voor meer informatie en mogelijkheden of scroll naar beneden als u al in het bericht zit.

Allereerst vinden we het uiterst belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in zijn eigen huid. Wij zijn de laatste die zouden zeggen dat het helemaal vlekkeloos en egaal moet zijn. Echter merken we in de praktijk steeds vaker dat men dit wel wenst. Daarom adviseren we graag welke behandeling het beste bij u past. Niets moet en alles mag.

De huidtherapeut
De huidtherapeut is een paramedici die zeer allround is opgeleid. Met de juiste kennis, hulpmiddelen en apparatuur worden mooie resultaten behaald. Maar wat is er allemaal mogelijk om de ‘perfecte’ huid te krijgen?  

Laseren
U kunt denken aan het verwijderen van ouderdomsvlekjes, zonnevlekjes en steelwratjes. Deze worden behandeld met de pigmentlaser. Maar ook de veel voorkomende rode wangen (couperose) en rode verheven bultjes (kersenangiomen) kunnen met de vaatlaser perfect behandeld worden waarbij u direct resultaat ziet.
Wellicht ook nog ongewenste grijze stugge haren? Deze worden vernietigd middels elektrisch ontharen. Zijn ze nog donker van kleur? Dan kiezen we voor de Light Sheer Diode ontharingslaser. Dit is de gouden standaard in definitief ontharen.

Huidtherapie
Zou u juist een mooie egale frisse huid willen en hebt u last van grove poriën? Dit wordt vaak aangepakt met een diepe peeling en bij een verslapte huid kiezen we juist voor de microneedling. Last van een overproductie aan talg? Kom dan eens langs voor acnetherapie.

Oedeemtherapie
Misschien ook last van spataderen of vocht in uw benen? Ook dan bent u bij de Huidgericht aan het juiste adres voor steunkousen. Preventief zeer effectief en in vele kleuren leverbaar, niemand die het ziet!

Vergoeding
Veel van bovengenoemde huidbehandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wellicht interessant om dit even goed uit te zoeken voor uw zorgverzekering voor 2019.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee.

Benieuwd wat een huid-therapeut voor je kan betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden