BACK
jan 20, 2016 |
huidgericht

Gezichtsbehandeling bij Huidgericht: Hier kan geen scrubje tegenop!

Ga jij ooit naar een schoonheidsspecialist? Waarom probeer je niet eens een gezichtsbehandeling door een huidtherapeut?! Tijdens een gezichtsbehandeling bij Huidgericht krijgt je huid een intensieve reiniging en een goede verzorging met net dat extraatje. Tevens krijg je antwoord op al je vragen en advies op maat. Velen hebben dit al eens geprobeerd en zijn er lovend over. Ontdek wat een microdermabrasie-behandeling bij Huidgericht inhoudt met behulp van een aantal recensies.

Klik op de foto om het gehele bericht te lezen. Of scroll naar beneden als je al in het bericht zit.

 

 

Bij een microdermabrasie-behandeling wordt de huid intensief gereinigd. Hier kan een scrubje niet tegenop! Het kan bij jong en oud (vanaf 16jaar) en is geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling wordt ook vaak toegepast bij probleemhuiden met bijvoorbeeld rest-acne (acnelittekens) of neiging tot acne tijdens hormoonschommelingen.


Hoe het werkt

De microdermabrasie maakt de dode huidcellen en alle vuiligheid op de huid los en voert dit vervolgens af middels een vacuumproces. Zo blijft er niets op de huid achter en wordt uiteindelijk de aanmaak van nieuwe cellen geactiveerd. De huidtherapeut legt voorafgaand van de microdermabrasie de werking, risico's en leefregels aan je uit. De behandeling doet geen pijn en wordt vaak als erg ontspannend ervaren.

" Goede uitleg van behandeling. "

" Ik kom bij jullie zo tot rust dat ik bijna in slaap ben gevallen. "


Het resultaat

Door de activering van cellen en de grondige reiniging zal de huid een gezondere en frissere uitstraling hebben. Oneffenheden, vlekken en huidveroudering worden verminderd. En al na 1 behandeling merk je dat de huid zachter en frisser aanvoelt.

" Hele deskundige en vriendelijke hulp en ook zeer tevreden over het resultaat. Door haardeskundigheid durft de behandelaar dieper te gaan dan een schoonheidsspecialiste, waardoor ook het resultaat veel dieper gaat. “

" Ik heb er een "baby" huidje van overgehouden. Heerlijk!! "

Voor een krachtiger effect worden alle producten op de huid afgestemd. Direct na de microdermabrasie kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit verschillende serums. Tijdens de intake en de behandeling krijgen de huidtherapeuten een goed beeld van wat je huid nodig heeft. Is het een hydraterend serum, een anti-roodheid serum of juist één van de serums gericht op anti-ageing?

" Vakbekwame dames die zorgvuldig werken, afgestemd op de behoefte van mij/mijn huid. "


Conclusie

Probeer eens een gezichtsbehandeling bij een huidtherapeut, zoals microdermabrasie. Het is dé methode om je huid eens lekker te verwennen!

" Hartelijke ontvangst, persoonlijke aandacht en ook nog een gezellig praatje gemaakt. Aanbevelingswaardig in ieder geval. "

 

Interesse in een behandeling met een microdermabrasie? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Neem de tekens over.
* verplichte velden